madonna-concert-copacabana-rio-de-janeiro-brazilia (6)
Vedete Foto: Profimedia Images/Madonna ; Peste 3.000 de ofiteri de politie au fost desfasurati in jurul zonei de concert

(VIDEO) Madonna a atras 1,6 milioane de persoane la concertul de pe plaja Copacabana din Brazilia

Articol scris de UTV Data publicării:

Peste un milion de persoane s-au inghesuit sambata pe plaja Copacabana din Brazilia pentru un concert gratuit al Madonnei, infruntand temperaturile ridicate pentru a asista la finalul turneului sau mondial "Celebration", conform Agerpres.

Nisipul si bulevardul de pe malul oceanului din jurul faimoasei plaje din Rio de Janeiro au fost ocupate de o multime pe care municipalitatea a estimat-o la 1,6 milioane de oameni.

Multi au stat acolo ore in sir sau chiar zile intregi pentru a prinde un loc mai bun, in timp ce fanii mai bogati au avut locuri asigurate in zeci de ambarcatiuni in apropierea plajei, iar altii s-au inghesuit in apartamentele cu vedere spre plaja.

Pompierii au pulverizat apa inainte de concert, cand temperaturile depasesc 30 de grade Celsius pentru a racori fanii adunati langa scena reginei pop, iar apa potabila a fost distribuita gratuit. Temperaturile au fost in jur de 27 de grade Celsius in timpul spectacolului nocturn.

Madonna, in varsta de 65 de ani, a interpretat piese precum 'Like a Prayer', 'Vogue' si 'Express Yourself' timp de peste doua ore, incepand cu ora 22:45 (01:45GMT, duminica), incheind turneul celor mai mari hituri ale sale inceput la sfarsitul anului trecut.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"Rio, iata-ne aici, in cel mai frumos loc din lume, cu oceanul, cu muntii, cu Iisus", s-a adresat Madonna multimii, aratand spre imensa statuie a lui Christ the Redeemer, aflata in varful muntelui din apropiere. "Este magic!".

La spectacol au participat artistii pop brazilieni Anitta si Pabllo Vittar, precum si tineri muzicieni din scolile de samba.

Peste 3.000 de ofiteri de politie au fost desfasurati in jurul zonei de concert, unde Rolling Stones si Rod Stewart atrasesera, de asemenea, milioane de fani. Autoritatile au folosit o strategie de gestionare a multimii asemanatoare celei folosite in timpul faimoaselor festivitati de Anul Nou in oras.

Autoritatile braziliene si-au sporit vigilenta cu privire la problemele de sanatate cauzate de caldura, dupa ce un tanar fan brazilian a murit anul trecut la un concert al lui Taylor Swift din cauza epuizarii termice.

Guvernul federal si cel al orasului Rio de Janeiro au declarat ca au cheltuit 20 de milioane de reali (3,9 milioane de dolari) pentru concert, in timp ce restul a fost finantat de sponsori privati. Autoritatile estimeaza ca acest concert al Madonnei ar putea aduce aproximativ 300 de milioane de reali in economia orasului.

madonna-concert-copacabana-rio-de-janeiro-brazilia (8)
Etichete: concert , madonna

Partenerii Nostri