Site Cover (17)
Viral Foto: ProfiMedia Images/Angelina Jolie si Madonna

5 celebritati inrudite cu familia regala din Anglia

Articol scris de UTV Data publicării:

1.Madonna 

Regina muzicii pop si actuala Regina a Marii Britanii, Camilla, sunt ambele urmasele indepartate ale unui tamplar francez. Aceasta este concluzia unei arhive de inregistrari publicata de site-ul ancestry.co.uk. Madge si Camilla isi pot urmari amandoua istoria inapoi pana la un stramos numit Zacharie Cloutier, ceea ce inseamna ca Madonna si regina Camilla sunt verisoare de gradul 10.
W.E. - UK Premiere
2.Angelina Jolie
 
Faimoasa actrita se inrudeste cu Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Potrivit findmypast.com, actrita din Maleficent este verisoara de gradul 26 cu Regina Elisabeta a II-a. Aceasta relatie regala vine din partea mamei lui Jolie, regretata actrita Marcheline Bertrand. Istoria familiei Bertrand se intinde pana in secolul al XII-lea si este, de asemenea, conectata la regele francez Philip al II-lea.
"Eternals" UK Premiere - Red Carpet Arrivals
3.Beyonce
 
Queen Bey si Regina Elisabeta ar fi inrudite, conform site-ului de genealogie Geni. Relatia de rudenie este una indepartata, Beyonce fiind verisoara de gradul 25 cu regina Marii Britanii.
The BRIT Awards 2014 - Show
4.Hugh Grant.
 
Legaturile lui Hugh Grant cu familia regala nu sunt atat de surprinzatoare, sarmantul actor britanic afisand intotdeauna un aer regal in aparitiile sale.
Radacinile genealogice ale lui Hugh Grant pot fi urmarite pana la regele Henric al VII-lea al Angliei, facandu-l verisor de gradul noua cu ReginaElisabeta a II-a. In plus, actorul britanic se inrudeste cu regele James al IV-lea al Scotiei, si cu figuri iconice din istoria americana precum George Washington, Thomas Jefferson si Alexander Hamilton.
“Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves” French Premiere
5.Guy Ritchie
 
Guy Ritchie nu este doar un regizor de succes si fostul sot al Madonnei. El este și descendent al nobilimii britanice. Potrivit site-ului de genealogie findmypast.com, Ritchie are legaturi cu Eduard I, care a fost fiul lui Henric al III-lea. Cercetatorii au descoperit, de asemenea, ca Ritchie este inrudit cu o alta familie nobila britanica. Informatii obtinute dintr-un recensamant din 1911 arata ca Ritchie este stra-stranepotul generalului-maior Edward McLaughlin, care locuia in imensul Byron Hall din Worthing.
Film4 Summer Screening - "The Man From U.N.C.L.E" - People's Premiere - Red Carpet Arrivals
Etichete: actori

Partenerii Nostri