Player Tries To Master The Newly Released Grand Theft Auto IV
Viral FOTO: GTA

Grand Theft Auto 6 a primit primul trailer. Vezi cand se lanseaza noul joc GTA VI (VIDEO)

Articol scris de UTV Data publicării:

Noul Trailer GTA VI a fost publicat mai devreme din cauza hackerilor

Cu totii stim ca una dintre cele mai iubite serii de jocuri video este Grand Theft Auto a celor de la Rockstar Games, iar unul dintre cele mai astepta jocuri din ultimii ani este GTA VI care ce sa vezi, tocmai a primit un trailer oficial!… dupa ce a fost leak-uit de hackeri dar nu conteaza… a win is a win. Hai sa-l vedem!

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

GTA VI se lanseaza in 2025

La un deceniu de la lansarea jocului GTA V, fanii se pot bucura in sfarsit pentru noul joc care va fi lansat in 2025… stiu, stiu, mai avem ceva de asteptat dar acum macar stim data lansarii… a win is a.. ati prins ideea.

Trailerul confirma o mare parte din zvonurile ajunse pe internet in ultimii ani vizavi de Grand Theft Auto 6. Acesta a depasit pragul de 50 de milioane de vizualizari pe Youtube in mai putin de 10 ore si a primit peste 6.4 milioane de aprecieri.

In videoclipul postat de Rockstar ne este prezentat orasul Vice City dar si elemente de atmosfera si grafica pe care le vom vedea in joc. Povestea prezentata este in stil Bonnie & Clyde, introducand primul protagonist feminin din universul GTA. Lucy, noua protagonista a jocului, comite o serie de infractiuin pe plaje aglomerate, pe strazile din oras si in cluburi, impreuna cu partenerul ei.

Etichete: gta vi , jocuri video

Partenerii Nostri