Federatia-romana-de-canotaj (`10)
Viral Foto: Facebook/Federatia Romana de Canotaj

Romania a cucerit aurul in proba feminina de dublu vasle la Campionatele Europene de Canotaj

Articol scris de UTV Data publicării:

Romania a cucerit medaliile de aur in proba feminina de dublu vasle, categoria usoara, prin Gianina Van Groningen si Ionela Cozmiuc, sambata, la Campionatele Europene de canotaj de la Szeged (Ungaria), conform Agerpres.

Romancele au fost cronometrate in 07 min 29 sec 63/100, fiind urmate de grecoaicele Dimitra Eleni Kntou si Zoi Fitsiou (07:31.94) si de italiencele Valentina Rodini si Silvia Crosio (07:33.73).

Romania a mai castigat sambata argintul prin echipajul de patru rame feminin al Romaniei, alcatuit din Madalina Beres, Maria Lehaci, Magdalena Rusu si Amalia Beres.

La patru vasle feminin, Romania (Mariana Dumitru, Emanuela Ciotau, Alexandra Ungureanu si Madalina Morosan) a ocupat locul sase in finala (06:53.17).

In finala probei de patru vasle masculin, Cristian Nicoasa, Bogdan Baitoc, Florin Horodisteanu si Ioan Prundeanu s-au clasat pe cinci (06:06.96).

La editia 2023 a Campionatelor Europene, desfasurata la Bled (Slovenia), Romania a castigat sase medalii, dintre care cinci de aur si una de argint.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Etichete: romania , sportivi romani

Partenerii Nostri