soricel curatenie the guardian
Viral Foto: Captura de ecran de pe Youtube/The Guardian

VIDEO Soricel obsedat de curatenie. Cum sa ai casa luna cat ai zice Jerry

Articol scris de UTV Data publicării:

Titlul cred ca spune tot si imi doresc si eu IMEDIAT o armata de mici soricei care sa ma ajute prin casa. Cine nu si-ar dori sa gaseasca totul in ordine peste noapte?

Fotograful Rodney Holbrook, din Tara Galilor, a observat cum obiectele pe care le lasa in dezordine prin magazie erau ca prin magie puse inapoi unde le era locul peste noapte, conform The Guardian.

Barbatul in varsta de 75 de ani nu a inteles acest fenomen asa ca a montat o camera de luat vederi iar ce a vazut pe filmare l-a lasat masca.

“Se intampla de luni de zile. Eu il alint Welsh Tidy Mouse. Nu mi-a venit sa cred cand am vazut ca soarecele face ordine. A mutat tot felul de lucruri in cutie, bucati de plastic, piulite si suruburi. Nu ma mai obosesc sa fac curat acum, pentru ca stiu ca el imi sare in ajutor si se ocupa de asta. Las lucrurile aruncate peste tot iar pana dimineata sunt ca prin magie inapoi in cutia lor. De 99 de ori din 100 soarecele va face ordine pe parcursul noptii”, a declarat Holbrook pentru BBC.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Te-ar putea interesa si:

Partenerii Nostri