Art 1. Organizatorul
S.C. NEW TREND MEDIA S.R.L., cu sediul in Bucuresti, Soseaua Nordului, nr. 20, et. III, Birou 3, sector 1, telefon 031/805.65.90, fax 031/405.66.91, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti sub nr. J40/16567/8.12.2003, Cod Unic de Inregistrare 15971710 – atribut fiscal RO, avand cont IBAN nr. RO27RZBR0000060004222608 deschis la banca Raiffeisen reprezentata legal de Administrator –URDAREANU SORANA, denumită în continuare NEW TREND MEDIA sau NTM.

Art 2. Participanti
La aceasta promotie pot participa toate persoanele fizice, cetateni romani. Nu pot participa la aceasta promotie angajatii organizatorului, ai companiilor implicate in organizarea si desfasurarea promotiei, ai canalelor media participante, precum si membrii familiei extinse ale acestora.

Art 3. Durata promotiei
Perioada desfasurarii concursului este 02 – 06 august 2010. Concursul se desfasura in conformitate cu prevederile prezentului Regulament care este obligatoriu pentru toti participantii.

Art 4. Reguli si conditii de inscriere
Pentru a participa la acest concurs utilizatorii trebuie sa aiba cont in reteaua Facebook si sa aiba in lista de prieteni postul Utv.

Mecanism: Participantii la concurs trebuie sa voteze si sa comenteze pe „wall” poll-urile postate de organizator referitor la piesele ce vor fi difuzate in fiecare seara de Luni pana Joi de la ora 22.00 in programele AllRock, AllPop, AllDance si AllUrban.

Nota1: commenturile cu care se inscriu in concurs trebuie sa respecte normele gramaticale ale limbii romane si sa nu contina cuvinte vulgare. Nerespectarea acestei conditii da dreptul organizatorului de a exclude imediat si fara nicio explicatie si/sau avertizare orice participant la concurs.

Participantii vor primii numere in functie de ordinea inscrierii in concurs, iar castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti in ziua de 06 august 2010 ora 12.00.

Art 5. Premii
Indeplinind toate conditiile de mai sus, participantii intra in cursa pentru unul din cele 5 albume JASON DERULO – Jason DeRulo oferite de A&A Records.

Concursul se incheie pe data de 06 august, ora 12.00, organizatorul urmand a comunica in paginile site-ului Facebook si pe utv.ro, cine sunt castigatorii care vor primi albumul JASON DERULO – Jason DeRulo.

Castigatorii vor fi contactati prin intermediul serviciului de mesagerie Facebook si anuntati in pagina „wall” a profilului Utv din Facebook, disponibil la adresa http://www.facebook.com/utvRO. Daca unul dintre castigatori nu raspunde la mesaj sau anuntul postat pe pagina „wall’ in interval de 5h acesta isi pierde dreptul de a intra in posesia premiului deoarece organizatorul va anunta un alt castigator, mergand mai departe cu contactarea acestora.

Castigatorii trebuie sa comunice organizatorului datele de contact, trimitand prin mail la adresa office@utv.ro, fax la numarul +40214056691/ posta la adresa Sos. Oltenitei, nr 107A, corp C6, etaj 3, camera 3, Sector 4, Bucuresti, cate o copie a actului de identitate. Castigatorii din Bucuresti vor veni la sediul Utv sa-si ridica premiul; cei din tara il vor primi prin Fan Courier, la sediul de resedinta comunicat de castigatori.

Responsabilitate: Prin participarea la concurs, toti participantii si eventualii castigatori sunt de acord si se obliga sa respecte si sa se conformeze tuturor cerintelor si conditiilor impuse de Organizator prin prezentul Regulament Oficial, nerespectarea acestora atragand raspunderea personala si exclusiva a participantilor si a eventualilor castigatori. Validarea castigatorilor si modul in care acest concurs se organizeaza reprezinta dreptul exclusiv al Organizatorului. Orice eroare in declararea datelor personale de catre participanti nu atrage raspunderea Organizatorului. Ca atare, Organizatorul nu are niciun fel de obligatie in cazul furnizarii unor date eronate care au dus laimposibilitatea acordarii in conditii normale a premiilor. Participarea la concurs presupune acceptarea implicita a prevederilor prezentului Regulament de concurs.

Art 5. Regulamentul promotiei
Regulamentul promotiei va fi disponibil in mod gratuit pe utv.ro pe perioada 02 – 06 august 2010. Detalii suplimentare privind promotia se pot obtine la telefon 031/ 805 65 90, de luni pana vineri intre orele 11.00-16.00 (linie cu tarif normal). Prin participarea la aceasta promotie, participantii sunt de acord sa se conformeze si sa respecte prevederile acestui regulament.

Art 6. Diverse
Prin inscrierea la concurs, participantii sunt de acord cu prevederile prezentului regulament si sunt de acord ca, in cazul in care vor castiga, numele, adresa si imaginea lor sa fie facute publice si folosite de organizator in scopuri publicitare, fara alte obligatii sau plati. Tuturor participantilor la concurs le sunt garantate drepturile in conformitate cu legea 677/2001. Organizatorul va folosi datele lor personale doar pentru propriile activitati de marketing. Organizatorul se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate de catre terti cu exceptia operatorului sau de marketing direct. 
La cererea scrisa a participantilor, datata si semnata, expediata pe adresa organizatorului, acesta se obliga: sa ii confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu date personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an; sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga, sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele ale caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si si libera circulatie a acestor date: sa inceteze prelucrarea datelor personale ale solicitantului. Organizatorul se obliga ca la prima comunicare in scris pe care o va avea cu persoanele din baza de date astfel creata va aduce la cunostinta drepturile conforme legii 677/2001.

Leave a Reply


*

3 comments

  1. Pingback: BEN

  2. Pingback: DONNIE

  3. Pingback: scam host thepremierhost.com