“Ea este Danaaaa, colega meaaaa si vreau diseara……” este piesa care m-a urmarit peste tot pe unde am fost ( multumesc, Florin Ristei :)))) ), sa spunem ca a fost mai usor sa sparg gheata si sa ma imprietenesc cu oamenii! Dar cred ca 80% se datoreaza faptului ca am simtul umorului dezvoltat! Care vine la pachet cu un ras haios!

Pot sa ma declar o persoana sufletista, incerc sa ajut cat pot si pe cine pot, si da, iubesc animalele tare mult! Dar hai sa trecem la lucuri mai funny despre mine, nu???

Un defect de al meu este faptul ca nu prea pot sta foarte mult serioasa….si nu suport samburii din fructe, la modul ca am ajuns sa scot samburii pana si din struguri, iar de cele mai multe ori, daca gasesc un sambure intr-o portocala… nu o mai mananc. Nu am o explicatie clara de ce am repulsia asta fata de samburi! :)))))) YOLO

Dar gata…nu mai dau din casa… o sa ajungeti sa ma cunoasteti pe parcurs…bineeeee, va mai zic ceva… imi place sa imi terorizez colegii, daca vreti sa vedeti ce fac zilnic in redactie, va astept cu un follow pe instagram: dana.uu

Ca sa inchei frumos, m-am alaturat acum 1 an, echipei Utv… si tot ce pot sa spun este ca am cei mai tari oameni langa mine si le multumesc din tot sufletul ca sunt asa awesome si fun!!!

Aaaa si era sa uit, ne vedem la „Pe limba ta”, emisiunea cu care mi-am facut debutul la Tv. Va las promo-ul mai jos:

Ok, byeeeee!!!!! <3

Leave a Reply


*

9 comments

  1. Pingback: ایمپلنت

  2. Pingback: ایمپلنت

  3. Pingback: ایمپلنت

  4. Pingback: https://www.youtube.com/watch?v=ZwX-1oTS_V8

  5. Pingback: Make Money Online usint These Tools

  6. Pingback: Make Money On Autopilot

  7. Pingback: Unique Weight Loss Method

  8. Pingback: 7 Day Super Slim

  9. Pingback: Earn Money On Autopilot