lady-gaga-1
Muzica

Lady Gaga, data in judecata pentru ca nu a platit recompensa de 500.000 de dolari promisa

Articol scris de UTV Data publicării:

Jennifer McBride, femeia care i-a inapoiat cainii solistei, a dat-o in judecata pentru ca nu a platit recompensa de 500.000 de dolari promisa. Avocatul lui Jennifer sustine ca Lady Gaga a comis o incalcare a contractului pe care si l-a asumat atunci cand a spus ca recompensa se va plati "fara intrebari", comitand astfel o frauda prin promisiune falsa si frauda prin denaturare.

Lady Gaga, a promis o recompensa de 500.000 de dolari pentru gasirea pretiosilor sai buldogi francezi, in februarie 2021.

Cei doi caini ai lui Gaga, Koji si Gustav,  au fost adusi inapoi de Jennifer McBride, care a declarat ca i-a gasit legati de un stalp. De asemenea, McBride a fost unul dintre cei cinci co-inculpati acuzati in legatura cu furtul pretiosilor patrupezi si impuscarea celui care plimba animalele.

In plus, Jennife cere ca recompensa sa fie triplata, cerand acum de la Lady Gaga nu mai putin de 1,5 milioane de dolari daune pentru promisiunile false, daune compensatorii pentru durere si suferinta, angoasa psihica si pierderea placerii de a trai ca urmare a faptului ca nu a primit cei 500.000 de dolari,  scrie TMZ.

Etichete: lady gaga

Partenerii Nostri