Site Cover (16)
Film Foto: Profimedia Images/ Joaquin Phoenix si Lady Gaga, secvente din filmul Joker

[VIDEO] “Joker: Folie à Deux” a primit primul trailer! Joaquin Phoenix revine in rolul personajului Joker alaturi de Lady Gaga care o va interpreta pe Harley Quinn

Articol scris de UTV Data publicării:

Continuarea filmului "Joker", cu Joaquin Phoenix si Lady Gaga in rolurile principale, a fost dezvaluita intr-un prim trailer. Intitulata "Joker: Folie à deux", continuarea va fi un musical, conform News.ro.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Actiunea din "Joker: Folie à deux", titlul dat de fenomenul psihiatric al psihozei impartasite, va avea loc partial in inchisoarea Arkham, unde sunt inchisi raufacatorii din universul DC.

Joaquin Phoenix, care a castigat Oscarul pentru cel mai bun actor in 2019 pentru "Joker", joaca alaturi de Lady Gaga, noua interpreta a lui Harley Quinn, dupa Margot Robbie in "Suicide Squad" si "Birds of Prey".

Lady Gaga's Harley Quinn meets Joaquin Phoenix's Joker in first trailer for Joker: Folie a Deux

Regizat, ca si primul episod, de Todd Phillips (din trilogia "Very Bad Trip"), "Joker: Folie à deux" se desfasoara intr-un univers diferit de celelalte filme DC si va oferi o versiune mai intunecata si mai violenta a personajelor principale din acest univers.

Joker este singurul film din universul DC din 2024, acesta va fi lansat pe 2 octombrie. Un succes urias in 2019, "Joker" a incasat 1,07 miliarde de dolari in box office la nivel mondial inainte de a obtine unsprezece nominalizari la Oscar si recompensat cu doua statuete.

Partenerii Nostri