Beyonce-la-inaugurarea-premiilor-Grammy
Vedete Foto: Beyonce la premiile Grammy

Beyonce si-a schimbat look-ul. Fanii sunt in stare de soc: "Zici ca e Kim Kardashian"

Articol scris de UTV Data publicării:

Beyonce si-a schimbat  look-ul cu ocazia lansarii filmului sau.

Weekendul acesta a avut loc premiera documentarului "Rennaisance: A film by Beyonce" in LA, evenimentul de lansare adunand laolalta lumea buna a showbizz-ului.

Una dintre marile surprize ale serii a fost reuniunea trupei Destiny's Child, Kelly Rowland si Michelle Williams fiind alaturi de prietena lor la aceasta lansare.

Pentru acest eveniment Beyonce a ales sa isi schimbe culoarea parului, iar ca si vestimentatie a purtat o rochie argintie creata de Donatella Versace. Piesa vestimentara a pus-o in valoare pe cantareata, cu un corset care avea un decoletu adanc, ce i-a scos in evidenta bustul generos dar si talia subtire.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Beyonce o copiaza pe Kim Kardashian?

Artista a adus asupra sa si un val de critici cu aceasta schimbare de look. Internautii au comparat-o cu Kim Kardashian.

"De ce e Beyonce asa alba? Nu am recunoscut-o la prima vedere", "Seamana foarte mult cu Kim Kardashian", "Am crezut ca e Kim pentru o secunda. E atat de alba si slaba, ce se intampla?" au fost cateva dintre reactiile fanilor.

Beyonce-si-Kim-Kardashian-asemanari-de-look

Etichete: beyonce , kim kardashian

Partenerii Nostri