Site Cover (16)
Vedete

Bianca Censori este acuzata ca o copiaza pe Kim Kardashian. Aparitia vedetei alaturi de Kanye West la petrecerea unei vedete a ridicat semne de intrebare

Articol scris de UTV Data publicării:

Sotia lui Kanye West, Bianca Censori, s-a inspirat inca odata din tinutele fostei sotii, Kim Kardashian. Vedeta a purtat o rochie alba, scurta, cu un decolteu amplu, care i-a pus in valoarea trupul bine sculptat.

Bianca, in varsta de 29 ani, alaturi de Kanye, 46, au participat la ziua de nastere a lui Ty Dolla $ign din West Hollywood.

Kanye West and Bianca Censori attend Ty Dolla $ign's birthday bash at the Nice Guy!

Vezi si tinuta controversata a Biancai Censori care a intors toate privirile. Sotia lui Kanye West a purtat o salopeta semitransparenta care a lasat tot la vedere.

Kim Kardashian este sursa de inspiratie a Biancai Censori

Jnc9ODAwJmhhc2g9ZDExMThmYjI5NTU2OTE1MmI4ODU5NDAxMzc2OTYwZTA=.thumb

Cand a implinit 34 de ani, Kim Kardashian a ales sa poarte o rochie alba, midi, cu un decolteu la fel de generos.

Nu este prima oara cand Bianca este acuzata sa ii furta stilul lui Kim.

Dar se pare ca si Kim Kardashian se inspira cand isi alege tinutele. La inceputul acestui an, vedeta din celebrul serial “Keeping up with the Kardashians” a fost acuzata ca o copiaza pe actuala sotie a lui Kanye dupa ce a purtat o caciula din blana.

Bianca Censori a lasat totul la vedere. Sotia lui Kanye West a iesit pe strazile din Los Angeles fara lenjerie intima.

Tinutele Biancai Censori au fost analizate de Mark Borkowki

Mark Borkowki, unul dintre cei mai respectati oameni de PR din Marea Britanie, si-a spus parerea avizata pentru Daily Mail. El crede ca rapperul o foloseste pe Bianca pentru a copia strategia de publicitate a fostei sotii, Kim Kardashian.

“Kanye intelege foarte bine cum functioneaza controversa si incearca sa ‘rupa’ internetul. Cred ca multi oameni incep sa se simta inconfortabil, in ciuda a tot ceea ce spune el, despre faptul ca poate face ce vrea cu partenera lui. Este o linie foarte fina intre cei care cred ca ea este controlata de el si cei care spun ca Bianca este complice si este dedicata acestui ‘circ’. Chiar este un spectacol ciudat in care toata lumea este implicata, iar unii chiar se bucura de aceste poze explicite. Daca in viitor va aparea o ruptura intre ei, cred ca ne vom uita inapoi la aceste iamgini cu alti ochi si ne vom da seama ca a ea a fost exploatata”, a spus Mark Borkowki.

Partenerii Nostri