WhatsApp Image 2024-04-18 at 10.53.10
Vedete Foto: Instagram/Dana Nalbaru

Dana Nalbaru si Dragos Bucur duc o viata linistita la tara. Sotia varuieste pomii iar el se ocupa de arat

Articol scris de UTV Data publicării:

Dragos Bucur si Dana Nalbaru au renuntat acum cativa ani la agitatia din Bucuresti si au ales o viata linistita, autentica, la tara. Cei doi si-au ridicat o casa in Mosteni-Greci, judetul Arges, si se pare ca mutatul la tara si acest trai tihnit le prieste de minune.

Cuplul a decis sa-si ridice o casa in mijlocul naturii, unde isi pot creste copiii intr-un cadru mai apropiat de mediu rural. Dragos Bucur si Dana Nalbaru au trei copiii minunati: Sofia (17 ani), Kadri (9 ani) si Roxana India (12 ani) pentru care au reusit sa faca un adevarat colt de rai in mica gospodarie pe care o au.

Dana Nalbaru munceste in propria livada

Dragos si Dana nu se feresc de munca fizica din livada. In imaginile postate pe Instagram, artista apare alaturi de fiica ei, Roxana, in timp ce varuieste pomii impotriva daunatorilor.

“Curand aici vor fi legume”, a scris fosta solista Hi-Q in dreptul unei poze.

dana nalbaru si dragos bucur9

Toamna trecuta, Dana Nalbaru arata fructele din productia proprie care urmau sa se transforme in dulceturi si compoturi.

“Casa noastra de la tara e gata si petrecem foarte mult timp aici. Livada e plina de fructe si anul acesta fac pentru prima oara gem de prune, dar soiul pe care il avem noi nu e cel mai bun pentru asta, asa ca doamna Ina, vecina noastra, mi-a umplut un cos de prune mari si carnoase. O sa dau la schimb mere, caci din acelea avem multe. Domnul Dan a facut focul, eu mestec din cand in cand in tuciul plin cu prune, si Anda Filip mi-a facut o cafea. Viata e frumoasa cu familie, prieteni si… fructe proaspete din livada”, scria artista cu cateva luni in urma.

Partenerii Nostri