profimedia-0859593806
Vedete Foto:ProfiMedia Images

(FOTO) Casa lui Sean Diddy Combs din Miami si a fost asaltata de agentii FBI

Articol scris de UTV Data publicării:

Agenti ai Departamentului pentru Securitate Interna al SUA au deschis o noua ancheta care il vizeaza pe starul lumii hip-hop Sean “Diddy” Combs si au perchezitionat proprietatile acesstuia din Los Angeles si din zona Miami, au anuntat luni oficiali ai gentiei, conform Agerpres.

P. Diddy, in varsta de 54 de ani, a declarat ca este nevinovat si ca acuzatorii sai cauta “un castig rapid”. Avocatul rapperului, Ben Brafman, nu a raspuns imediat solicitarilor presei de a comenta situatia.

profimedia-0859579881

Diddy nu era acasa in momentul perchezitiilor

“Astazi, HSI New York a executat actiuni de aplicare a legii in cadrul unei investigatii in curs de desfasurare, cu asistenta HSI Los Angeles, HSI Miami si a partenerilor nostri locali”, au declarat purtatorii de cuvant HSI.

Nu se cunoaste inca motivul investigatiei dar HSI are jurisdictie extinsa pentru a investiga circulatia ilegala de persoane, bunuri, bani, tehnologie si contrabanda in, din si pe interiorul SUA, inclusiv traficul sexual.

(FILE) Diddy's Los Angeles and Miami Homes Raided by Federal Law Enforcement, Microsoft Theater at l.a. Live, Los Angeles, California, United States - 25 Mar 2024

Ventura sustine ca Diddy a abuzat-o fizic

Cantareata R&B Cassandra Ventura l-a dat in judecata pe Diddy anul trecut, acuzandu-l ca a supus-o la abuzuri fizice, sclavie sexuala si viol pe parcursul unei relatii profesionale si romantice de zece ani.

Procesul intentat de Ventura a fost una dintre cele patru plangeri civile din ultimele luni care il vizeaza pe Combs si in care sunt formulate acuzatii de agresiune sexuala.

In decembrie, ca raspuns la cea mai recenta plangere civila, care il acuza ca a luat parte la violul in grup al unei adolescente pe care a aranjat sa o transporte cu avionul de la Detroit la New York in urma cu 20 de ani, Combs a emis o declaratie prin care a negat toate acuzatiile, catalogandu-le drept inventii ale unor persoane care cauta sa obtian bani.

Etichete: diddy

Partenerii Nostri