madalina ghenea senzuala (11)
Vedete Foto:Instagram/Madalina Ghenea. Mihai Bobonete este in comentariile actritei

Madalina Ghenea a pozat in lenjerie intima pe balconul unui bloc din Italia. Sedinta foto a innebunit fanii

Articol scris de UTV Data publicării:

Madalina Ghenea, actrita si fotomodelul international in varsta de 36 de ani, a realizat o noua sedinta foto in care si-a aratat trupul de zeita si miscarile senzuale.

De-a lungul carierei sale romanca a realizat nenumarate campanii si sedinte foto pentru branduri de haine si case de moda care mai de care. Madalina Ghenea a postat un videoclip pe Instagram, acolo unde are peste un milion de urmaritori, realizat la sedinta foto a brandului de lenjerie intima pe care il reprezinta.

Citeste si: "Madalina Ghenea a organizat o petrecere ca in povesti pentru fetita ei. Charlotte a implinit sapte ani si ii seamana leit actritei (utv.ro)"

Fanii actritei au luat-o razna, Mihai Bobonete nu s-a putut abtine

Actorul Mihai Bobonete a fost lasat si el cu gura cascata de frumusetea Madalinei si nu s-a putut abtine sa nu lase si el un comentariu plin de umor, in stilul sau caracteristic, desigur.

“Sarut mana! Spuneti-mi daca leandrii sunt naturali si de unde i-ati luat ca arata frumosi rau, pe Athos am mai vazut asa culoare. Aaaa si sa puneti ceva la spate ca e vremea schimbatoare si aci umbla niste viroze de zduhuie spitalele in ajun de Florii. Va pup si va felicit pentru ca ati mai zlabit si ca si eu ma chinui dar merge greu! Va urez!”, a scris Mihai Bobonete in sectiunea de comentarii.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Etichete: madalina ghenea

Partenerii Nostri