george nicolescu2
Vedete Foto:Facebook/George Nicolescu

George Nicolescu, interpretul piesei 'Eternitate', a murit la varsta de 74 de ani

Articol scris de UTV Data publicării:

Cantautorul George Nicolescu, cunoscut pentru melodia "Eternitate", a murit la varsta de 74 de ani, a anunţat Andrei Paunescu pe Facebook.

"S-a stins George Nicolescu. Familia ramasa aici mi-a permis sa va dau vestea. Abia implinise 74 de ani pe 12 martie. „Viata noastra unde e, viata noastra ce-ati facut cu ea?”, a scris Andrei Paunescu pe Facebook.

Cantaretul care s-a nascut orb, a devenit cunoscut la varsta de 44 ani atunci cand a lansat piesa 'Eternitate'. Au urmat hituri precum, 'Prefa-te inima in stea' sau 'Cantec pentru sanatatea ierbii', vocea sa inegalabila marcand generatii intregi. Dincolo de o prezenta remarcabila pe scena, artistul i-a atins pe cei pe care i-a cunosut prin sensibilitatea si caldura sa umana.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

In ultima perioada George Nicolescu se confrunta cu probleme de sanatate, avand-o alaturi pe sotia sa, care i-a fost cel mai important sprijin pana in ultimul moment.

"Cu profund regret va anuntam ca astazi a plecat dintre noi indragitul artist George Nicolescu (12 martie 1950-26 martie 2024), prezenta de exceptie pe scena muzicii romanesti si personalitate marcanta a comunitatii nevazatorilor. Suntem cu sufletul alaturi de familia indoliata. Dumnezeu sa-l odihneasca în pace! Drum lin, dragul nostru prieten!" a scris Asociatia Nevazatorilor din Romania.

george nicolescu
Etichete: decese showbiz

Partenerii Nostri