Vedete

Jesy Nelson isi ignora complet fostele colege de trupa

Articol scris de UTV Data publicării:

E oficial! Se pare ca fosta membra Little Mix, Jesy Nelson, nu mai tine legatura cu fostele colege de trupa, totul iesind la iveala dupa ce trio-ul pop, Little Mix, format din Jade Thirlwall, Perrie Edwards si Leigh-Anne Pinnock, a fost nominalizat la categoria Best British Group in cadrul premiilor Brit Awards.

Ei bine, artistele au facut acest lucru public si printr-o postare pe instagram in care si-au manifestat entuzismul si multumirile pentru nominalizarea primita, iar intre timp,  fosta membra a trupei, Jesy Nelson, a postat o poza cu ea la studio, lucrand pentru noul sau material solo. Mai exact, aceasta a ignorat complet postarea fostelor colege, semn ca lucrurile nu s-ar fi terminat tocmai roz intre cele patru.

Mai mult, cantareata, care a renuntat la a mai fi parte din Little Mix in luna decembrie, are o contributie imensa asupra pieselor in urma carora trio-ul a primit nominalizarea. Deci, acesta ar fi fost un motiv in plus sa reactioneze. 

Totusi, revenind la Little Mix, ramane sa vedem daca trupa va pleca sau nu acasa cu un premiu, in luna mai,  cat despre albumul lui Jesy Nelson ce urmeaza a fi la sat in curand, nu putem spune decat ca suntem super nerabdatori sa-l ascultam! 

Partenerii Nostri