Lenny Kravitz Hollywood Walk of Fame Star Ceremony
Vedete Foto:ProfiMedia Images/Lenny Kravitz

Lenny Kravitz vine in Romania. Vezi unde va concerta legenda muzicii pop-rock

Articol scris de UTV Data publicării:

Lenny Kravitz, singurul artist cu 4 premii Grammy consecutive la categoria “Best Male Rock Vocal Performance” vine in aceasta vara pe scena principala a unuia dintre cele mai mari festivaluri de muzica din lume, UNTOLD.

Legendarul artist a primit o stea anul acesta pe bulevardul “Hollywood Walk Of Fame”, iar discurul fiicei sale Zoe Kravitz a facut inconjurul internetului. Tanara l-a luat peste picior pe tatal ei.

" Te-am vazut schimbandu-te in cele mai frumoase moduri, cum ai ramas la fel in cele mai importante privinte, cum ai avut grija de oamenii pe care-i iubesti, cat de dedicat esti artei tale, dar, cel mai important, am vazut prin bluzele tale. Potrivit tatalui meu, daca nu ti se vad sfarcurile, aceea nu e o bluza. Sigur, asta obisnuia sa ma faca sa ma rusinez cand eram copil si ma luai de la scoala, dar acum, respect asta. Relatia ta cu bluza plasa e probabil cea mai lunga din viata ta. Si functioneaza. Va faceti mai buni unul pe altul si, daca nu e stricata, nu o repara", a spus Zoe Kravitz.

Lenny Kravitz este cap de afis la untold

Lenny Kravitz este cap de afis la UNTOLD

Considerat unul dintre cei mai importanti artisti rock ai timpurilor noastre, Lenny Kravitz este mai mult decat un artist versatil, este un muzician genial, renumit pentru abilitatile sale exceptionale in zona muzicii funk, rock si soul.

Este scriitor, producator, actor, fashion designer, dezvoltator si a castigat patru premii Grammy, patru ani la rand, iar in 2024 a fost recompensat cu Recording Academy Global Impact Award, un trofeu acordat artistilor care au avut un impact semnificativ in industria muzicala internationala.

Te-ar putea interesa si:

Partenerii Nostri