madalina-ghenea-in-rochie-de-mireasa (3)
Vedete

Madalina Ghenea a aparut in rochie de mireasa: “Am spus DA!”

Articol scris de UTV Data publicării:

Madalina Ghenea si-a surprins fanii de pe Instagram cu o serie de fotografii pe Story in care a aparut in rochie de mieasa. Modelul originar din slatina si-a lasat admiratorii “sa fiarba”, dar i-a lamurit rapid.

Frumoasa romanca si-a creat o viata frumoasa in Italia acolo unde traieste de ani buni alaturi de fiica si de mama ei. Munca de actrita si model o poarta prin toate colturile lumii, iar acum, Madalina a fost protagonista unei sedinte foto cu totul aparte, aproape de casa ei, in Venetia.

Citeste si "Madalina Ghenea a organizat o petrecere ca in povesti pentru fetita ei. Charlotte a implinit sapte ani si ii seamana leit actritei"

Madalina Ghenea, superba in rochie de mireasa

Romanca este cunoscuta pentru frumusetea ei dar si pentru talentul de actrita de care a dat dovara in ultimii ani. Madalina a fost in lumina reflectoarelor si prin prisma relatiilor pe care le-a avut, actrita a fost impreuna cu Leonardo DiCaprio, Gerard Butlet, Michael Fassbender, Philipp Plein si Grigor Dimitrov

Madalina nu a avut ocazia sa imbrace rochia de mireasa pana acum desi a fost ceruta in casatorie de Philipp Plein in 2016, cu care a trait o iubire fulgeratoare care a tinut doar doua luni.

“Am spus da!”, a scris Madalina Ghenea in dreptul unei fotografii.

Ulterior, actrita a deslusit misterul si a recunoscut despre ce este vorba.

“La munca”, a continuat Madalina.

Etichete: madalina ghenea

Partenerii Nostri