Mihai Traistariu1
Vedete Foto:Instagram/Mihai Traistariu

Mihai Traistariu se vede cu o avere de 5 milioane de euro la batranete: “ Cand nu o sa mai pot, la criogenare cu mine. E singura sansa, alta nu e!”

Articol scris de UTV Data publicării:

Mihai Traistariu este cunoscut pentru declaratiile sale controversate iar in ultimul interviu acordat pentru revista Ciao, cantaretul a vorbit despre bani, investitii dar si despre criogenare, singura "solutie prin care putem vedea viitorul", spune el.

In varsta de 47 de ani, Mihai Traistariu a devenit cunoscut publicului larg datorita participarii sale cu piesa Tornero la concursul muzical Eurovision. Cu toate ca vedeta a atins culmile succesului el nu a investit toti banii in muzica, a decis sa isi formeze mai multe surse de venit.

“La ora asta am o scoala de muzica, facuta cu imprumut bancar, valoreaza 350.000 de euro cladirea, are 15 sali si mai am 7 apartamente pe care le inchiriez turistilor, si un apartament al meu, la mare, care fac vreo 600-700.000 de euro. Am si o masina. Daca mi-as vinde tot ce as face un milion de euro dar nu vand pentru ca ma intereseaza sa imi asigur batranetea, toate astea produc bani! Acum sunt bine si castig bine”, a spus Mihai Traistariu pentru sursa mentionata.

Mihai Traistariu: "Decat sa mor, sa ma manance viermii, mai bine ma criogenez"

In acelasi interviu, Traistariu a explicat de ce vrea sa se criogeneze: “Eu nu glumesc cand spun ca vreau sa ma criogenez pentru ca nu imi place ideea de final, nimanui nu ii place, de fapt, si atunci am gasit eu acceasta solutie! Sunt vreo 60 de personalitati deja criogenate in lume, in Anglia, in America si in Rusia.

Sunt 3 centre de criogenare, sunt oameni curajosi care erau bolnavi de cancer pe la 40-50 de ani si au gandit asa, decat sa mor, sa ma manance viermii in pamant, mai bine ma criogenez, ma bag in gheata, acolo, in azot, la -276 de grade, zero absolut, stau acolo, macar nu putrezesc si daca peste 100 de ani va fi inventata o tehnologie in care oamenii sa fie dezghetati si readusi la viata, de ce nu?. E singura sansa, alta nu e!

Cand nu o-I mai putea, la criogenare cu mine! Stau acolo si poate cineva va intelege ca mi-am dorit mult sa traiesc si sa ma trezesc peste o suta-o mie de ani sa vad si eu cum e viitorul. Imi place mult ideea sa vad si eu viitorul altfel decat este acum! Cu siguranta o sa se traiasca mai mult, vor fi roboti, alte tehnologii pe care nici nu le visam acum.”, a mai spus cantaretul.

Etichete: mihai trasitariu

Te-ar putea interesa si:

Partenerii Nostri