F1 Grand Prix of Spain
Vedete Foto: ProfiMedia Images

Shakira va lansa un nou album dupa o pauza de sapte ani

Articol scris de UTV Data publicării:

Shakira va lansa pe 22 martie primul ei album dupa o pauza de sapte ani, care se va intitula "Las Mujeres Ya No Lloran", a relatat joi revista Variety, conform Agerpres.

"Femeile nu mai plang" este traducerea in limba romana a titlului albumului, care face trimitere la cea mai citata replica a Shakirei din single-ul ei "Music Sessions Vol. 53", lansat alaturi de Bizarrap si premiat cu Latin Grammy.

Noul album consta in 16 piese: opt cantece noi, un remix si sapte single-uri care au fost lansate in perioada recenta, inclusiv "Music Session Vol. 53" ft. Bizarrap, "TGQ" ft. Karol G, "Te Felicito" ft. Rauw Alejandro şi "Copa Vacia" ft. Manuel Turizo.

Precedentul album de studio al cantaretei Shakira, "El Dorado", a fost lansat in 2017 si a inclus colaborari cu Maluma, Nicky Jam, Prince Royce si Carlos Vives.

Noul album al Shakirei marcheaza debutul lansarilor sale pe vinil, oferind patru editii cu coperte distincte, fiecare fiind insotita de o varianta exclusiva de vinil colorat. Editia Safir va fi oferita exclusiv pe Amazon, in timp ce editia Rubin va fi disponibila doar pe Target. Fanii pot gasi editia Smarald exclusiv pe site-ul oficial al Shakirei, iar editia Diamant va fi comercializata de toti retailerii importanti.

In ultimul an, Shakira a castigat premiile Latin Grammy la categoriile "cantecul anului" si "cel mai bun cântec pop" cu single-ul "Music Sessions Vol. 53" şi premiul Latin Grammy la categoria "cea mai buna interpretare/fusion urban" cu cantecul "TQG". "Music Sessions Vol. 53" a devenit totodata cantecul in limba spaniola cu cele mai multe difuzari in streaming intr-o singura zi din intreaga istorie a platformei Spotify.

Etichete: shakira

Partenerii Nostri