Shakira releases 'Puntería' music video featuring Cardi B and stars former Coronation Street star Lucien Laviscount
Vedete Foto:ProfiMedia Images/Shakira si Lucien Laviscount

Shakira iubeste din nou! Artista este impreuna cu Lucien Laviscount, actorul cunoscut din serialul “Emily In Paris”

Articol scris de UTV Data publicării:

Shakira si Lucien Laviscount formeaza cel mai nou cuplu din lumea showbiz-ului, conform Daily Mail. Cantareata s-a indragostit de actorul britanic pe platourile de filmare ale videoclipului Punteria”, piesa inclusa pe noul ei album “Las Mujeres Ya No Lloran”.

Shakira, Cardi B new music video 'Puntería'

Cine este Lucien Laviscount?

Actorul, in varsta de 31 de ani, a devenit cunoscut datorita rolului din serialul “Emily In Paris”, unde l-a interpretat pe Alfie. Lucien este destul de cunoscut in industria divertismentului, dupa aparitia in videoclipul Shakirei si dupa zvonurile ca cei doi ar fi impreuna cariera lui a luat amploare.

Shakira and Lucien Laviscount step out for a dinner date after big Times Square performance

Prietenii Shakirei sunt extrem de ingrijorati

Mai multe persoane din interior au confirmat ca cei doi sunt impreuna dar nu sunt “foarte implicati”, spre usurare prietenilor Shakirei, care se tem ca el vrea sa devina mai popular si ii va frange inima in cele din urma.

“Shakira este disperata sa se indragosteaza. Prietenii ei sunt ingrijorati ca Lucien a urcat incet pe scara celebritatii in timp ce se intalnea cu femei care erau toate mai putin celebre decat Shakira”, a declarat o sursa pentru Daily Mail.

“Femeile cu care Lucien a fost pana acum sunt foarte diferite de Shakira. Ea a suferit mult din dragoste si isi doreste sa iubeasca din nou. Prietenii ei sunt de parere ca el vrea sa se faca si mai cunoscut prin relatia cu artista. Se intalnesc, insa nu e o relatie serioasa. Se intalneste cu cineva despre care toti se tem ca este doar un jucator, iar ea va avea de suferit”, a mai declarat sursa.

Partenerii Nostri