Site Cover (13)
Viral

Afla ce animale de companie au vedetele tale preferate

Articol scris de UTV Data publicării:
Bine ai venit in lumea minunata a celebritatilor si a micilor lor prieteni necuvantatori. Fie ca sunt doar poze adorabile, povesti emotionante sau lupta pentru protectia animalelor, legatura dintre celebritati si animalele lor de companie ii face pe acestia si mai speciali in fata fanilor.
 

Hai sa vedem cateva dintre cele mai sincere prietenii de la Hollywood:

Taylor Swift & familia ei de pisici: Meredith Grey, Olivia Benson și Benjamin Button
 
Taylor Swift este de departe o mare iubitoare de pisici, atat de mare incat legatura ei cu pisicile a devenit un aspect foarte iubit al imaginii sale publice Superstarul pop are trei pisici adorabile: Meredith Grey, Olivia Benson si Benjamin Button, extrem de populare in mediul online. Olivia Benson, pisica Scottish Fold a lui Taylor valorează 97 de milioane de dolari, facand-o al treilea cel mai bogat animal de companie din lume, conform Pet Rich List.

Vorbind despre dragostea sa pentru pisici, artista este indragostita de personalitatea demna și independenta a felinelor, afirmand ca acestea sunt foarte capabile sa-si gestioneze propriile vieti

Leonardo DiCaprio & testoasa lui

Desi Leonardo DiCaprio este adesea vazut plimbandu-si cainii, acestia nu sunt singurele lui animale de companie. Chiar daca Django, bulldogul sau francez are un loc rezervat in avionul privat al actorului, conform revistei People, DiCaprio are si o testoasa africana, cunoscută sub numele de testoasa Sulcata. Actorul și-a cumparat animalul exotic pentru 400 de dolari la Conferinta si Targul Crescatorilor de Reptile din America de Nord în 2010. Aceste testoase ajung sa traiasca pana la 100 de ani, deci banuim ca in acest moment se bucura de timp de calitate alaturi de Leo, pe una dintre proprietatile sale.
 
Channing Tatum & calul lui, Smoke
 
La împlinirea varstei de 36 de ani, Channing Tatum a primit in dar de la fosta sa sotie, Jenna Dewan - un cal, pe care l-au botezat Smoke. Ceea ce face acest cadou remarcabil este faptul ca nu a fost vorba despre un animal costisitor, ci despre un cal salvat.
De la prima intalnire a fost dragoste la prima vedere, Channing si Smoke fiind amandoi fani ai mirosului de bere.
Smoke nu este singurul animal salvat de cuplul Dewan - Tatum.
 

Vezi in galeria foto celebritati si animalele lor de companie

Partenerii Nostri