Afla aici de ce a vopsit 2 Chainz o intreaga casa in culoarea roz (new video)

2 Chainz iti prezinta cum arata o casa roz din Atlanta, care vrea sa emuleze coperta albumului ‘Pretty Girls Like Trap Music’, in noul sau videoclip ‘Door Swangin’.

Casa din videoclip a fost vopsita in roz si a servit ca primul loc unde s-a ascultat albumul pentru prima oara in public. In scenele din clip, putem vedea pe peretii roz ai casei titlurile melodiilor scrise cu spray-ul cu vopsea.

In imagini, usile casei sunt in mod constant deschise in timp ce tot mai multi petrecareti vin la petrecerea organizata de rapper. In timp ce 2 Chainz reflecta la trecutul sau, invitatii se joaca cu cartile de joc, numara bani, aglomeraza veranda si danseaza.

Another day we gotta get in/ Can’t forget how I fucking had the door swinging.” canta el in timp ce imaginile de mai sus se desfasoara in clip.

Trebuie sa stii cand trebuie sa-i zici doctorului, sau microfonului, cum te simti.” a declarat el revistei Rolling Stone atunci cand a fost intrebat despre abordarea autobiografica a celui de-al patrulea sau album.

Leave a Reply


*