Clip romanesc sabotat pe Youtube! Vezi ce are de spus solistul trupei

O trupa din Romania a lansat un clip nou acum cateva zile si este in urcare vertiginoasa pe YouTube. In mai putin de 4 zile a ajuns pe locul 2.

Din pacate, succesul piesei „GET WET” de la Fly Project, si a videoclipului a starnit si invidia cuiva la cote foarte mari, care a gasit ca solutie la aceasta „problema” cumpararea unor dislike’uri – 2000 la numar, atat pe canalul YouTube Fly Records, canalul oficial al trupei Fly Project, cat si pe canalul Roton, casa de discuri a baietilor.

Dislike-urile au aparut in acelasi moment, pe ambele canale, in seara zilei in care a fost lansata piesa, videoclipul nici macar nu apucase sa faca vizualizari din tarile din care apar a fi date dislike’urile, fapt care certifica faptul ca acestea au fost cumparate, pe langa verificarile detaliate realizate de staff-ul artistilor.

„Nu mi-am imaginat ca cineva poate sa aiba atat de mult timp liber si sa il roada atat de tare faptul ca cineva lanseaza o piesa cu potential de hit, incat sa investeasca in a face rau, cumparand dislike-uri si incercand sa destabilizeze piesa. Nu i-a reusit, piesa e in continua urcare. Oftica trebuie sa fie si mai mare acum, a dat si bani si tot degeaba :))” comenteaza Tudor.

Leave a Reply


*