Niall Horan a dezvaluit un lyric video retro pentru single-ul ‘On The Loose’

Saptamana trecuta, Niall Horan a anuntat lansarea melodiei ‘On the Loose’ spunand ca e noul single extras de pe albumul ‘Flicker’. Acum, ne putem bucura de un lyric video facut in sustinerea noii melodii, ceea ce anunta un posibil clip ofiical.

She loves when everybody’s watching/ She knows the way her body moves/ She loves the way they all crawl back when she says/ She loves nobody else but you.” canta Niall in piesa.

‘On the Loose’ este a patra melodie extrasa de pe ‘Flicker’ dupa ‘Slow Hands’, ‘This Town’ si ‘Too Much to Ask’. Intrebat de noua sa piesa, Niall a declarat ziarului Herald Sun ca a fost inspirat de trupa Fleetwood Mac cand a compus-o. “Poti simti influenta Mac in piesa. Toata lumea incearca sa-si indeplineasca visele. Eu am doar 24 de ani. Fleetwood Mac este muzica pe care am ascultat-o inca de cand aveam patru ani. Ascult multe tipuri de muzica insa Fleetwood intotdeauna a ramas pe langa mine.

Am trecut printr-o faza punk-rock cand aveam 15 ani, imi place punk-rock-ul, insa nu treceam direct la punk cand dadeam un play pe iPod. Probabil ma duceam mai intai la Mac, Crosby Stills, Nash, Jackson Browne si Tom Petty. Acestia sunt artistii pe care ii am in cap si cred ca poti asculta aceste influente pe albumul meu.” a contiunat el.

Asculta piesa mai jos:

Leave a Reply


*