USA. Zendaya in the (C)HBO series: Euphoria - season 2 (2022). Plot: A look at life for a group of high school students as they grapple with issues of drugs, sex, and violence.Ref:   LMK110-J9977-060623Supplied by LMKMEDIA. Editorial Only.Landmark Med
Film Foto:ProfiMedia Images/Secventa din serialul Euphoria

Filmarile sezonului 3 din "Euphoria" au fost amanate

Articol scris de UTV Data publicării:

Filmarile serialului de succes al HBO “Euphoria”, programate initial pentru urmatoarele cateva luni, au fost amanate pe termen nedefinit, conform News.ro.

“HBO si creatorul “Euphoria”, Sam Levinson, vor sa realizeze un al treilea sezon exceptional”, a declarat un purtator de cuvant al postului pentru Variety. “Intre timp, permitem distributiei noastre foarte populare sa se ocupe de alte proiecte”.

Se pare ca Sam Levinson nu a terminat inca de scris scenariile. Potrivit The Wrap, HBO a fost de acord sa ii acorde mai mult timp pentru a le finaliza. Noul sezon va avea loc in afara liceului in care s-au desfasurat primele doua sezoane.

Al treilea sezon a fost intarziat de grevele scenaristilor si actorilor de anul trecut dar si de moartea actorului Angus Cloud, care il interpreta in serial pe Fez.

De la lansarea serialului in 2019, o mare parte din distributie, printre care Zendaya, Jacob Elordi, Sydney Sweeney si Hunter Scafer, a fost ocupata cu alte proiecte importante la Hollywood. Acest lucru face dificila filmarea de noi episoade.

Etichete: zendaya , euphoria

Partenerii Nostri