Site Cover (14)
Vedete Foto:Facebook/Carmen Radulescu si Loredana Groza

Carmen Radulescu o critica pe Loredana Groza: “Indiferent de cat de sus ajungi, nu uita de unde ai plecat si nu uita sa fii om”. Nici Delia nu a scapat de criticile solistei

Articol scris de UTV Data publicării:

Cantareata de muzica usoara Carmen Radulescu, in varsta de 60 de ani, a facut cateva declaratii neasteptate despre Loredana Groza si Delia Matache. Invitata la emisiunea “Matinal pe roti” de la Sens TV, artista a fost provocata sa vorbeasca despre majoritatea artistilor din Romania si despre muzica acestora.

Cand a fost provocata sa vorbeasca despre colega ei de breasla, Carmen Radulescu nu s-a ferit sa o critice pe Loredana. “Nu mi-a placut niciodata, nici cand avea 16 ani, nici cand apare acum la 50 sau cat are”.

“Nu-mi plac oamenii infatuati, nu-mi plac oamenii care uita de unde au plecat (…) Cand eu veneam de la Onesti si cantam, ea venea si spunea: Sarut mana, ma lasati si pe mine sa cant doua piese? Si acum nici buna ziua nu stie sa dea. Deci, in viata, indiferent de cat de sus ajungi, nu uita de unde ai plecat si nu uita sa fii om”, a declarat Carmen Radulescu la emisiunea “Matinal pe Roti” de la Sens TV.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Ce parere are Carmen Radulescu despre Delia?

Desi solista a recunoscut ca o apreciaza pe Delia, e de parere ca de multe ori uita sa mai transmita emotie cand urca pe scena si este prea perfectionsta, canta prea corect si isi pierde farmecul.

“Imi place, dar nu atat de mult. Ea performeaza pe scena, am simtit-o de foarte multe ori ca nu simte ce canta. Este genul de artist care tinde catre perfectiune, care vrea sa n-aiba nici macar o coma falsa si atunci uita de partea de emotie pe care trebuie sa o transmita. Astea doua trebuie imbinate de fiecare data pe scena. Ea canta foarte corect, dar la unele piese mie nu-mi transmite nimic”, a spus Carmen Radulescu in cadrul emisiunii.

Cand a fost intrebata daca ar face o piesa impreuna cu Delia, Carmen a spus ca ar fi o provocare pe care ar accepta-o dar mai mult si-ar dori sa colaboreze cu Andra sau cu Theo Rose.

Partenerii Nostri