delia4
Vedete Foto: Facebook/Delia

Delia si-a dezamagit fanii din Miami dupa ce a anulat concertul de acolo in ultimul moment. "Inclusiv in USA functionati tot pe sistem romanesc"

Articol scris de UTV Data publicării:

Artista s-a aflat in turneu de promovare in ultimele doua saptamani in Statele Unite cu albumul Flex, in orase ca New York, Chicago si Miami. Din pacate insa concertul programat pe 7 aprilie in Miami nu a mai avut loc, fara nicio notificare insa in prealabil care sa anunte fanii ca nu va mai avea loc. Fanii au fost mai mult decat dezamagiti sa descopere cand au ajuns la locatia evenimentului ca pe usile inchise aparea urmatorul mesaj:

“Concertul din aceasta seara a fost anulat. Ne cerem scuze pentru incovenienta.”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Incidentul i-a facut pe fani sa rabufneasca pe retelele de socializare, dezamagiti ca au mers degeaba la concert.

„Ajungi in fata usii inchise!!! Disgusting (Dezgustator n.r)!!! Inclusiv in USA functionati tot pe sistem romanesc. Ma refer strict la organizarea dumnealor, care nici macar nu au avut bunul simt sa anunte din timp nu de alta, dar puteam sa merg in Bahamas, la munte, sa merg la Spa si nu sa stau weekend-ul acasa. Sa ajung duminica la un concert fantoma, care nu exista …HALLOOOOO Organizarea …sunteti de toata jena …unii oameni isi iau liber de la serviciu, altii vin de la distanta”, a spus o tanara revoltata pe pagina ei de Facebook.

„A fost sold out tot!!! Lumea venea si se uitau la o usa incuiata si nimeni sa dea nicio explicatie pentru ca nu era nimeni, doar un bilet pe usa. Nici macar un email. Nu ca nu s-a vandut…s-a vandut TOT”, a adaugat aceasta in sectiunea de comentarii.

Etichete: delia , concert

Partenerii Nostri