Connect-r-misha-maya-zi-de-natere
Vedete Foto: Connect-R, Misha, Maya

Connect-R, destainuri emotionante despre problemele grave prin care a trecut cu fiica-sa, a fost la un pas sa isi piarda viata

Articol scris de UTV Data publicării:

Artistul care emana calm si pozitivism a povestit cum a picat in ghearele unei depresii crunte. In urma cu 7 ani, Maya fiica lui a trecut printr-un moment de cumpana, dezvoltand probleme grave de sanatate, aparent in urma unui vaccin facut in timp ce fetita avea o otita.

„S-a îmbolnvit de la un vaccin, când a făcut vaccinul de 1 an, pe fondul unei otite, i-a scăzut imunitatea aproape de 0, era intubată, ne-a nenorocit, și atunci practic a început momentul meu de depresie', a povestit artistul în cadrul unui podcast.

Connect-R a apelat atunci la medici din Israel pentru a fi sigur ca ii salveaza viata. Maya si-a revenit, iar dupa Connect-R a picat intr-o depresie grea din cauza socului trait. Dupa o perioada grea in care a cautat solutii in toate colurile lumii, Connect-R a iesit din depresia mai "infloritor" si mult mai bogat spiritual.

Connect-R a picat intr-o depresie crunta

Medicii au reușit sa o salveze pe Maya si intr-un final micuta si-a revenit, dar Connect-R a fost profund afectat de aceasta experienta si a ajuns intr-un punct in care a necesitat ingrijiri medicale sub forma de perfuzii din cauza depresiei. Trauma prin care a trecut l-a marcat profund.

„Acolo, cand am aflat ca e posibil sa o pierd sau ca nu va mai fi ca inainte, am trait cea mai mare frica de cand eram eu pana in momentul acela. O frica si o adrenalina atat de mare care m-au ajutat sa aduc doctori din Israel ca fata sa se vindece, dar ea, imediat cum s-a vindecat, adrenalina a trecut, iar eu am picat cu puls 41, cu perfuzii, intr-o depresie crunta, care parea ca nu se mai termină niciodata. Ma tavaleam la propriu pe jos de dureri emoționale. Nici macar sa fi inteles de ce, cum a fost atunci la substante interzise. Dar nu cred ca intamplator prin 2008 mi-am tatuat pe mana un citat de la Ioan Gură de Aur care spunea că Darul de a suferi e mai mare decat darul de a primi, pentru că de fiecare dată când suferi, Dumnezeu îți rămâne dator.”, a povestit Connect-R, in podcastul Poveste cu Oreste.

Etichete: connect-r

Partenerii Nostri