Connect-r-misha-maya
Vedete Foto: Misha, Connect-R si Maya

De ce nu vrea Misha sa se impace cu Connect-R. Artistul isi doreste acest lucru: "Ea a renuntat la o cariera. Eu am tradat-o"

Articol scris de UTV Data publicării:

Connect-R si Misha au divortat acum 5 ani iar fanilor inca nu le vine sa creada acest lucru. Cu toate acestea, artistul isi doreste sa isi refaca viata alaturi de fosta sotie dar Misha refuza, chiar daca ai putea spune ca "timpul vindeca toate ranile".

Cei doi pleaca in vacante impreuna alaturi de fiica lor, Maya, si se comporta in continuare ca o familie doar ca lipseste un lucru important din orice casnicie, apropierea fizica.

Connect-R a vorbit deschis despre motivul pentru care Misha i-a cerut divortul, dupa cinci ani de casnicie, in cartea sa biografica, "Din livada cu nuci".

Artistul a recunoscut ca a inselat-o de multe ori pe Misha, iar ea a ramas cu traume in urma relatiei cu el si refuza categoric impacarea cu el.

"In vremea in care eu nu ma cunosteam pe mine, cand eram un dobitoc, m-a prins, m-a descoperit ca aveam o alta relatie. Si nu o data, de cateva ori!", a povestit Connect-R in cartea lui.

Connect-r-misha-maya-zi-de-natere

Connect-R: "Suntem impreuna in vacante, dar fara nicio apropiere intima, fara sex

Artistul a spus in nenumarate randuri ca nu-si va reface viata inaintea Mishei, insa nici la 5 ani de la divort niciunul dintre ei nu are pe altcineva. Connect-R recunoaste ca isi doreste impacarea cu fosta sotie, alaturi de care traieste in continuare ca o familie.

"Toate vacantele mele, de cinci ani, de cand am divortat, nu sunt decat cu ea si cu fata. Eu nu plec in vacanta cu femei, cu gasca, nu exista asa ceva. Merg cu fosta mea sotie si cu fata in vacanta. Sutem impreuna, dar fara nicio apropiere intima, fara sex. Noi nu ne-am refacut viata, suntem singuri. Eu as vrea sa imi refac viata, cred ca si ea vrea, doar ca nu, decomandata. Eu am trecut de purgatoriu, sunt stabil, stiu cine sunt. Dar nu am nicio relatie si nici nu imi voi face.

Spun hotarat: nu imi voi face o alta relatie pana cand ea nu isi va face o alta relatie. Eu voi tine usa asta deschisa. Cred foarte tare ca atunci cand Dumnezeu binecuvanteaza doi oameni cu un prunc, el are ceva planuri cu cele trei suflete. Eu mai astept. Si ea cred ca mai asteapta. Si daca reapropierea se va face, eu voi fi foarte bucuros. In momentul in care ea isi va reface viata, am sa inchid si eu acest capitol. Distanta dintre noi cred ca este o binecuvantare", a scris Connect-r in cartea "Din livada cu nuci".

Connect-r-misha

Misha si Maya au lansat o piesa de Craciun, textul este scris de Connect-R

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Etichete: connect-r , misha , maya , familie

Partenerii Nostri