396151125_714828370678226_4223274870287154691_n
Vedete Foto: Instagram

Dorian Popa si Claudia Iosif s-au despartit. Babs a anuntat separarea

Articol scris de UTV Data publicării:

Se pare ca problemele se tin scai de Dorian Popa in ultimul vremea. Dupa ce a fost depistat pozitiv pentru cannabis de catre politistii rutieri din Ilfov acum o saptamana, artistul primeste o noua lovitura! Claudia Iosif, cunoscuta in mediul online drept Babs, a confirmat separarea de cantaret pe contul ei de Instagram si a dezvaluit ca ei nu mai formeaza un cuplu de o luna de zile.

"Ca sa evitam speculatii in presa va anunt ca eu si @eusuntdorian nu mai suntem impreuna de o luna de zile. Am ales sa mergem pe drumuri separate dupa o relatie de 11 ani!", a spus Babs intr-o postare pe InstaStory.

babs si dorian

Dorian Popa a primit analizele de la INML. Artistul a iesit pozitiv la cannabis.

Dorian Popa a primit raportul toxicologic vineri, 3 noiembrie 2023. Artistul a iesit pozitiv la cannabis in urma analizelor de sange, conform G4Media.

Cu toate acestea Dorian Popa nu a declarat nimic pana in acest moment. Artistul a spus in momentul in care ii s-a facut verificarea cu aparatul DrugTest ca el nu a consumat nimic dar a fost un consumator pasiv, deoarece a fost la o petrecere inainte si erau multe persoane care fumau in jurul lui.

Etichete: dorian popa

Partenerii Nostri