Vedete

Paris Jackson a primit amenintari cu moartea de la fanii lui Michael Jackson

Articol scris de UTV Data publicării:

Fiica lui Michael Jackson a dezvaluit ca a primit multe mesaje de hate pe retelele sociale, fiind dur criticata pentru ca a ales sa nu posteze niciun text in amintirea tatalui ei in ziua in care acesta ar fi implinit 65 de ani.

Dupa ce a primit numeroase mesaje prin care fanii ii reprosau ca l-a uitat pe tatal ei, aceasta si-a justificat decizia de a nu scrie nimic in ziua in care ar fi fost ziua lui. Paris a marturisit ca legendarul artist nu s-a bucurat niciodata sa-si sarbatoreasca ziua de nastere si nici macar nu si-a dorit sa primeasca urari de la copiii lui.

"Astazi ar fi fost ziua tatalui meu, insa el, cand era in viata, obisnuia sa deteste sa-si sarbatoreaca ziua de nastere. Nu voia sa stie nimeni cand este, nu-i placea sa i se faca urari sau sa dea o petrecere", a transmis tanara pe retelele sociale.

"Nu-si dorea ca noi sa stim cand e ziua lui, nu voia sa-l obligam sa aiba vreo petrecere. Acum, insa, se pare ca daca nu ii urezi cuiva la multi ani pe social media inseamna ca nu-ti pasa de el. Au fost multi ani in care am ales sa nu postez nimic, iar oamenii isi pierdeau mintile. Imi spuneau sa ma duc sa ma sinucid. Practic masurau iubirea pentru tatal meu prin ceea ce postez pe Instagram", a adaugat Paris.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Etichete: paris jackson

Partenerii Nostri