selly porsche
Vedete Foto:Instagram/Selly

Selly a ramas fara permis dupa ce a fost prins conducand cu peste 200km/h. “A fost un moment de inconstienta pe care il regret!”

Articol scris de UTV Data publicării:

Cunoscutul vlogger Selly, in varsta de 23 de ani, a ramas fara permis de conducere timp de patru luni, dupa ce sambata a fost prins de politisti conducand cu 236km/h pe autostrada A1 Bucuresti-Pitesti. Tanarul a primit o amenda in valoare de 3.330 de lei, conform Digi24.

“Astazi, 23 martie, in jurul orei 14:50, politistii Brigazii Autostrazi au depistat in trafic, pe Autostrada A1 Bucuresti-Pitesti, la km. 35 al sensului de mers catre Pitesti, un autoturism ce se deplasa cu 236 de km/h. Autoturismul a fost oprit, iar, la volanul acestuia, a fost indentificat un tanar de 23 de ani, din Municipiul Craiova.

Barbatul a fost sanctionat contraventional cu amenda de 3.300 de lei, iar, ca masura complementara, politistii i-au retinut permisul de conducere, in vederea suspendarii exercitarii dreptului de a conduce pentru 120 de lei, fiindu-i eliberata dovada inlocuitoare, fara drept de circulatie”, au transmis autoritatile.

WhatsApp Image 2024-03-24 at 14.25.53

Selly crede ca ii va prinde bine perioada in care va fi pieton

La scurt timp Selly a postat pe Instagram un mesaj in care spune ca regreta incidentul si admite ca a fost iresponsabil.

„Azi am facut o greseala, eram pe A1 in drum spre Budeasa si pe o bucata mica de autostrada am mers cu peste 200 km/h si am fost luat de aparatul radar. A fost un moment de inconstienta pe care îl regret! Am invatat ceva din aceasta situatie si nu voi mai merge pe viitor cu o asemenea viteza. Indiferent cat ma grabeam la filmare, trebuia sa realizez ca viata e mai presus de orice. Cumva e bine ca raman pieton patru luni, ca ma invat minte sa nu mai fac asa ceva pe viitor”, a scris Selly.

selly insta
Etichete: selly

Te-ar putea interesa si:

Partenerii Nostri