0e624c84cee25a3fc25cf7f958887fbb.jpg
Arhiva

Britney Spears le-a transmis un mesaj dur paparazzilor! Vezi care este motivul!

Articol scris de mihai.gheorghe Data publicării:

Dupa ce a revenit in bratele iubitului ei, Britney impreuna cu Sam au decis sa plece intr-o minivacanta pentru a se relaxa departe de agitatia cotidiana, in Miami. Cei doi au fost surprinsi pe un yacht, unde Britney a purtat un costum de baie care i-a scos perfect in evidenta corpul.

La scurt timp de la aparitia pozelor in mai multe publicatii internationale, Britney Spears a postat un video Instagram, sustinand ca majoritatea paparazzilor editeaza fotografiile inainte de a le face publice, punandu-i intr-o lumina nu tocmai buna pe cei surprinsi in imagini, cum ar fi fost si in cazul ei.

De asemenea, cantareata purta acelasi costum de baie pe care l-a purtat in momentul in care a fost surprinsa de paparazzii pentru a scoate in evidenta faptul ca este mult mai slaba decat in fotografiile facute publice.

"Oamenii sustin mereu ca vedetele isi modifica fotografiile, dar niciodata nu se intreaba daca paparazzi nu modifica imaginile înainte de a le vinde. Acest videoclip este incarcat la doar 17 ore diferenta de momentul in care au fost facute publice acele imagini de pe yacht", a scris Britney in descrierea video-ului postat pe Instagram.

Etichete: news

Partenerii Nostri