elrow_tour_bucharest_sambow_assets_lineup_eventbrite-1.jpg
Arhiva

Cel mai tare festival din Barcelona vine in Romania!

Articol scris de mihai.gheorghe Data publicării:

București poate fi chiar la fel de mișto precum Barcelona. Ba nu, chiar și mai mișto decât Barcelona! Știi cum? Luăm cel mai tare brand de petreceri din Barcelona, alegem cel mai cunoscut parc din București și vă invităm pe voi: cei mai tari party goers din lume! BOOM!

Unde? La ELROW – SAMBOWDROMO DO BRASIL! Sâmbătă 1 iunie, în Parcul Herăstrău, din București, de la ora 23.00, alaturi de wAFF, Cuartero, Neverdogs, De La Swing, Toni Varga si Onuc.

Pregateste-te de petrecerea festival care își propune să cucerească Capitala! Esența fiestei pe ritmurile naturii, ELROW este mișcare pură, veselie muzicală, butaforie dusă la cel mai frumos extrem și energie extrasă direct din aplauzele și zâmbetele oamenilor.

Muzică este cea care ne adună pe toți, right? Ei bine, ELROW este mai mult decât muzică. Este experiență 360. Aici vii pregătit pentru dans și pleci doar pentru că ziua nu are mai multe ore. De la elementele de decor spectaculoase - palmieri, liane, floră exotica, toate în mărime naturală si până la cei mai trazniti animatori care ți-au spus vreodată „Let us entertain you”, totul livrează evenimentul pe care vrei să-l iei la pachet, acasă.

Deci, grăbește-te să trăiești experiența Kristal OUT la ELROW! SAMBOWDROMO DO BRASIL!-Bucharest, pe 1 iunie, în Parcul Herăstrău.

See U There!

Etichete: news

Partenerii Nostri