57244749_2188456377857776_8354795260076883968_o.jpg
Arhiva

Delia Rus lansează ”„Salcie la mal””, o reinterpretare plină de emoție a piesei „”De-ai fi tu salcie la mal””

Articol scris de mihai.gheorghe Data publicării:

Delia Rus aduce o nouă semnificație versurilor scrise de Mihai Maximilian, reorchestrând unul dintre cele mai mari șlagăre din istoria muzicii românești - „Mihaela Mihai - ''De-ai fi tu salcie'' la mal”.

''„Am ales «Salcie la mal», dar de fapt ea m-a ales pe mine. Era în jurul prânzului și încercam să lucrez la o piesă, dar îmi tot venea în cap «unde ești, o viață aș sta», alături de o mulțime de amintiri. Am căutat versurile piesei și se completau perfect cu gălăgia din mintea mea. Am descoperit un alt sentiment față de ce-mi transmitea mie piesa originală și am cântat-o așa cum am simțit-o eu.", spune Delia.

Compusă de Horia Moculescu și lansată în 1973, ''„De-ai fi tu salcie la mal”'' a reprezentat debutul celebrului compozitor în muzica ușoara.

Una dintre cele mai autentice artiste din noua generație, Delia îmbină o față inocentă cu un storytelling modern ce au dat naștere unor piese precum ''„Daca pleci''”, „''Inimi Straine”'', „''Ochii la mine''” (feat. Tranda) și „''Fericire / Chip de chin''”.

Vezi noul videoclip mai jos.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: news

Partenerii Nostri