190503-madonna-se-506p_a06b764004671f19acbf74ac8f524f97.nbcnews-fp-1024-512.jpg
Arhiva

Exista sau nu dusmanie intre Madonna si Lady Gaga? Vezi ce declaratii a facut Madonna!

Articol scris de mihai.gheorghe Data publicării:

Madonna a rupt tacerea si a dezvaluit public faptul ca nu a fost niciodata dusman cu Lady Gaga, desi cele doua au avut o disputa in trecut, care s-a intins pe o perioada de opt ani de zile.

Totul a inceput atunci cand criticii au sugerat faptul ca hitul ''I Was Born This Way'', a fost in mare parte inspirat din celebrele piese ale Madonnei lansate in 1989, ''Express Yourself'' si ''Material Girl'', disputa continuand de-a lungul anilor.

In prezent, insa, Madonna si-a impartasit pe scurt gandurile privind disputa celor doua, spunand ca nu a existat niciodata dusmanie intre ele.

''Oamenii au fost foarte entuziasmati de gandul ca eu si Lady Gaga am avea ceva de impartit, cand, de fapt, nu am fost niciodata dusmani'', a declarat Madonna.

De asemenea, artista a completat faptul ca in prezent nu are nici o concurenta, spunand ca se afla intr-o liga proprie atat in cariera sa, cat si in viata profesionala.

''Nu exista modele de viata pentru mine, deoarece nimeni nu face ceea ce fac eu.'', a spus regina muzicii pop.

''Fiind mama a sase copii, am continuat sa fiu creativa, sa fiu artist, sa ma implic in politica, sa am voce, sa fac toate lucrurile pe care le fac. Deci nu se afla nimeni in pozitia mea'', a incheiat aceasta.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: news

Partenerii Nostri