Screen-Shot-2018-06-07-at-5.21.00-PM.png
Arhiva

Feli lanseaza Ratele si Vanatorii, piesa copiilor de ieri, adultilor de azi

Articol scris de mihai.gheorghe Data publicării:

La scurt timp dupa ce a anuntat ca va fi mama, Feli lanseaza piesa Ratele si Vanatorii, piesa copiilor de ieri, adultilor de azi. Jocul copiilor de altadata este transpus de Feli intr-o poveste despre iubire.

„Rațele și Vânătorii este una dintre piesele mele preferate de pe primul meu album, Eu sunt Feli. Atunci cand am scris aceasta melodie, am simtit nevoia sa descriu iubirea printr-un joc.”, povesteste Feli .

Videoclipul piesei este centrat pe Feli, in trei ipostaze diferite: tocilara, razboinica si fashionista. Regizat de Ionut Trandafir, cu care artista a colaborat si la clipul piesei Timpul (cel mai difuzat videoclip in 2017), clipul surprinde o Feli cameleonica- studiaza la microscop, se machiaza sau trage cu arma. Fiecare dintre cele trei Feli este evidentiata si cu peruci diferite, de la roz, la blond si negru. „Imi doream foarte tare sa ma joc. Cel mai mult mi-a placut rolul de tocilara, mi-a dat voie sa fiu cat de copil am vrut- sa ma stramb, sa ma alint...eu sunt copilul vesnic”, povesteste razand Feli.

Piesa Ratele si Vanatorii face parte de pe albumul „Eu sunt Feli”, lansat anul trecut pe scena teatrului Metropolis, in cadrul unui eveniment impresionant si foarte emotionant. Versurile sunt scrise de Feli iar muzica de Feli, Florin Boka si Serban Cazan.

Urmareste clipul aici.

Etichete: news

Partenerii Nostri