HOVA.jpg
Arhiva

Jay-Z este primul rapper miliardar din lume!

Articol scris de mihai.gheorghe Data publicării:

Jay-Z a facut istorie in industra muzicala, devenind primul rapper miliardar din lume.

Potrivit revistei Forbes, starul american al muzicii rap a strans o avere totala de un miliard de dolari, devenind astfel unul dintre putinii miliardari din lumea divertismentului si primul din industria muzicii rap.

Cu afaceri in domeniul imobiliar, cu actiunile detinute in companiile in care se produc multe branduri celebre de bauturi alcoolice si cu un portofoliu muzical de invidiat, Jay-Z este primul rapper care a devenit miliardar, potrivit articolului publicat in revista de specialitate Forbes.

Dupa copilaria petrecuta intr-un cartier de locuinte sociale din Brooklyn, New York, Jay-Z, care a vandut droguri in tinerete, este considerat acum un demn reprezentant al asa-numitului ″success story″⁣ american, respectat in lumea afacerilor newyorkeze si avand legaturi de prietenie cu Barack Obama.

Portofoliul muzical al rapperului in varsta de 49 de ani reprezinta 75 de milioane de dolari din averea sa, comparativ cu cele 100 de milioane provenite din serviciului sau de streaming, Tidal.

Pe lista celor mai bogati rapperi din lume se afla, alaturi de Jay-Z, celebrul producator Diddy (Puff Daddy), care a are, la randul sau, o avere de 825 de milioane de dolari, urmat de un alt producator celebru, Dr. Dree, cu avere estimata la 770 milioane de dolari.

Well done, Jay!

Etichete: news

Partenerii Nostri