Meek-Mill-2018.jpg
Arhiva

Meek Mill ii acuza pe reprezentantii unui hotel din Las Vegas de rasism. Vezi care este motivul!

Articol scris de mihai.gheorghe Data publicării:

Meek Mill acuza conducerea unui hotel din Las Vegas, de ''rasism extrem'', dupa ce nu a fost lasat sa intre in hotel de catre garzile de securitate.

Rapperul a fost la complexul Cosmopolitan din Las Vegas, pentru a participa la un concert sustinut de DJ Mustard, insa la sosire, a fost abordat de securitatea hotelului, care i-a interzis accesul in cladire.

Potrivit avocatului sau, Joe Tacopina, cei care asigurau securititatea hotelului i-ar fi spus rapperului in varsta de 32 de ani ca risca sa fie arestat pentru incalcarea legii.

Intr-o serie de tweet-uri si clipuri postate pe social media, Meek Mill a documentat intalnirea cu cei de la hotel, starnind o multime de reactii din partea fanilor.

''Daca apartineti de cultura noastra, nu ar trebui niciodata sa patrundeti in hotelul Cosmopolitan, pentru ca sunt extrem de rasisti. Trebuie facut ceva pentru oamenii de culoare din Las Vegas''
, a postat Meek Mill pe Twitter.

Potrivit filmuletelor postate pe social media, un membru al garzii de securitate i-a spus rapperului ca decizia de a nu-l lasa in hotel vine de undeva de sus.

''Daca nu parasiti imediat incinta, o sa fiti subiectul unui arest'', a spus unul dintre bodyguarzi.

Un reprezentant al hotelului din Las Vegas a declarat, ulterior, pentru Pitchfork faptul ca ''siguranta si securitatea clientilor nostri raman intotdeauna prioritatea noastra principala''.

Etichete: news

Partenerii Nostri