mileycyrus-hero-140029629.jpg
Arhiva

Miley Cyrus nu s-a mai putut abtine si i-a dat replica!

Articol scris de mihai.gheorghe Data publicării:

Miley Cyrus ii da replica designerului Dolce & Gabbana, Stefano Gabbana, dupa ce a insultat-o pe Selena Gomez, numind-o ''urata'', intr-un comentariu rautacios, pe Instagram, in aceasta saptamana.

''Este de-a dreptul urata!!!'', a comentat designerul.

Gabbana nu s-a oprit acolo si a raspuns ulterior unui comentariu adaugat de catre o alta persoana, care spune asa: ''arata ca un caine Pomeranian''.

''hahahahahahaha este adevarat hahahaha'', a raspuns acesta.

Selena nu a raspuns comentariului venit din partea designerului, insa prietena acesteia, Miley Cyrus a luat atitudine si i-a dat replica.

"What that d**k head said (if it's true) is f**king false and total bull s**t,".

"She fine as f**k,", a adaugat cantareata.

Miley nu este singura cantareata care sare in apararea Selenei. Tommy Dorfman, care joaca in serialul 13 Reasons Why, realizat chiar de catre artista, i-a dat replica lui Gabbana.

''@stefanobabbana, esti obosit si trecut. Existenta ta homofoba, misogina si inselatoare nu va fi infloritoare in 2018.'', a scris acesta.

''nu mai este tolerabila sau chic'', a incheiat Dorfman.

Nu este prima data cand declaratiile rautacioase ale lui Gabbana au starnit o revolta in aceasta luna. Acesta a atacat-o Kate Moss, imaginea ''Saint Laurent'', saptamana trecuta, printr-un comentariu la o poza postata pe pagina Catwalk Italia, scriind ''Nu!'', exprimandu-si dezaprobarea cu privire la aspectul acesteia.

Etichete: news

Partenerii Nostri