Nicki-Minaj-Says-She-Wrote-her-FEFE-Verse-in-15-Minutes.jpg
Arhiva

Nicki Minaj a confirmat vestea cea mare! Vezi ce dezvaluire le-a facut fanilor!

Articol scris de mihai.gheorghe Data publicării:

Rapperita americana a facut marea dezvaluire in emisiunea ei radiofonică, "Queen Radio", difuzata vineri de postul Beats 1, in care le-a a vorbit fanilor despre relatia speciala pe care o are cu iubitul ei, Kenneth Petty.

Pe langa acest lucru, Nicki Minaj a precizat ca a dobandit licenta de casatorie, un document obligatoriu in Statele Unite pentru cuplurile care planuiesc sa se casatoreasca.

Artista a mai dezvaluit ca scopul ei principal este acela de a ramane insarcinata şi de a deveni mama.

"Am obtinut licenta de casatorie", a spus Minaj. "Cred ca am ceea ce mi-am dorit, doar fericire. A fost atat de greu sa ajung intr-un punct in care sa fii fericita. Acum ca sunt acolo, nu vreau sa compromit asta pentru nimeni si nimic.'', a spus Nicki.

Relatia sa cu Kenneth Petty este una controversata, dupa ce presa americana a aflat ca viitorul sot al rapperitei a fost condamnat pentru tentativa de viol in 1995 si a stat apoi sapte ani in inchisoare pentru omor.

Cu toate acestea, Niki este de partea acestuia si sustine ca o face cea mai fericita, drept dovada fiind chiar decizia de a-si intemeia o familie impreuna cu acesta.

Etichete: news

Partenerii Nostri