acadelia-turneu-national0125.jpg
Arhiva

România, îndulcită în cel mai mare turneu național din ultimii 30 de ani, ACADELIA

Articol scris de mihai.gheorghe Data publicării:

Explozie de culoare și energie într-unul dintre cele mai originale concepte de show pe care le-a văzut România. Cu o producție de amploare, fără precedent, și un traseu prin nu mai puțin de 19 orașe, ACADELIA a îndulcit România în cel mai mare turneu național al ultimilor ani.

„Prima parte a turneului ACADELIA a însemnat o avalanșă de trăiri. Mi-am dorit un public nebun și așa a fost, mi-am dorit emoție și am primit, mi-am dorit o producție la înălțime și am muncit mult pentru asta. Din toamnă ne întâlnim iar în lumea ACADELIA!", a spus Delia.

Spectacolul complex, susținut de Delia și organizat de Global Events & Delia Event, a avut un meniu curajos, din care nu au lipsit coregrafiile, hit-urile lansate de artistă, multe dintre ele compuse chiar de ea, invitatul special, Nick, prezent în toate orașele, dar și costume spectaculoase. Delia a pregătit un spectacol, în toate orașele din turneu, din care nu au lipsit efectele speciale și acrobațiile spectaculoase, pe care artista le-a repetat și exersat zile în șir.

Dintr-un show care se cheamă ACADELIA nu puteau lipsi dulciurile. Conceptul inedit al show-ului Deliei s-a regăsit în scenografie, obiecte de decor, acadele imense, costume cu accente colorate. În plus, organizatorii au avut grijă ca cei din public să primească dulciuri, astfel că în acest turneu s-au consumat nu mai puțin de 126 de kilograme de dulciuri.

Toamna aceasta, cea de-a doua parte a show-ului ACADELIA va pune alte orașe pe harta turneului. Clujul și Chișinăul vor avea parte de senzații dulci, urmând ca alte locații să fie confirmate.

Multumesc,

Etichete: news

Partenerii Nostri