ProgramVara__Cover_Site.jpg
Arhiva

Stay tuned! Incepe cea mai cool grila de vara!

Articol scris de mihai.gheorghe Data publicării:

Hei, hei, gata cu plictiseala! E timpul sa traiesti cea mai awesome vara de pana acum, alaturi de VJ-ii Utv.
Incepand de astazi, cele mai cool VJ-ite, Liza Sabau, Andreea Din si Daniela Untu iti aduc cele mai awesome productii.

Asadar, din 18 iunie Summer Tips revine pe Utv. Daniela Untu si Andreea Din, impreuna cu Nescafe 3 in 1 Frappe vin cu cele mai cool recomandari pentru tine si gasca ta, in fiecare marti de la ora 11:00.

Our Liza Sabau iti aduce cele mai crazy si neasteptate intamplari alaturi de artistii tai preferati, la Liza's Vlog, locul unde sa da cu ''love non-stop'', in fiecare vineri de la ora 20:00.

Cand zici Politia Muzicii, zici Sebastian Cotofana. Stai cu ochii pe noi in fiecare marti de la ora 10:00 si vezi ce amenzi muzicale au mai primit artistii.

Stim ca iti plac prank-urile, dar oare cum ar fi sa vezi doua fete frumoase facandu-si cele mai crazy farse? Iti spunem noi... o sa se lase cu ras! Mult ras! De la provocari neasteptae pana la cele mai crazy prank-uri, Andreea Din si Daniela Untu striga WHAT THE PRANK!. Hai in lumea lor in fiecare miercuri de la ora 12:00, pe Utv.

Si ca sa fi la curent cu tot cu cele mai noi stiri din muzica, stai cu ochii pe UNews, in fiecare sambata de la ora 13:00.

Vara asta se anunta HOT, right?

P.s. Ca sa nu ratezi nimic, stai cu ochii pe Facebook-ul si pe Instagram-ul nostru. This summer is all about U!

Etichete: news

Partenerii Nostri