T-shirt-Fest-2018.png
Arhiva

Tricouri, ateliere de pictură și multe alte surprize la T-shirt Fest 2018

Articol scris de mihai.gheorghe Data publicării:

Vară, vacanță... anotimpul perfect pentru a-ți scoate la iveală garderoba de tricouri! Dar ce ai spune de un loc în care acest mult iubit obiect vestimentar e ''personajul'' principal timp de 2 zile?

Well, in perioada 16 – 17 iunie 2018, comunitatea T-shirt România te așteptă la o nouă ediție T-shirt Fest, care va avea loc pe terasa şi interiorul Expirat Halele Carol (Str. Constantin Istrati 1, București). Intrarea este liberă!

De la expozanți care mai de care mai interesanți, la activități precum workshop-uri de pictat pe tricouri, discuții libere, live drawing, expoziții de tricouri, muzică și relaxare, T-shirt Fest este locul perfect pentru a petrece în compania prietenilor, de a-ți găsi cele mai originale tricouri cu care să ieși în evidență oriunde ai merge, dar mai ales de a cunoaște oameni a căror pasiune pentru tricouri pot fi foarte inspirațională!

Dacă ai trecut pe la festival și în edițiile trecute, știi foarte bine că întotdeauna vei descoperi ceva nou și vei pleca cu informații interesante despre ce poți face cu acest obiect vestimentar popular!

Iată ce poți vedea la T-shirt Fest 2018:
✦ Peste 25 de expozanți și vendori
✦ Atelier Brush Lettering la T-shirt Fest 2018 cu Bine Scris și Another Outsider
✦ Ateliere de Pictat Tricouri la T-shirt Fest 2018
✦ Ateliere de stencil art pe tricouri la T-shirt Fest 2018
✦ Demonstrații personalizare tricouri prin decolorare
✦ Digital live drawing
✦Dezbatere despre promovarea de brand alături de Cătălin Rusu
✦ Digital live drawing session
✦ Expozițir de tricouri #ContemporaryLifeStyle

See you there, guys!

Etichete: news

Partenerii Nostri