Adriana Rusu _ ca un vals

Adriana Rusu a lansat piesa “Ca un vals”

Adriana Rusu tocmai a lansat un nou single care dezvăluie povestea a doi îndrăgostiți care văd viața ca pe un dans și apreciază fiecare moment împreună, “pas cu pas”.

Piesa „Ca un vals” este compusă și produsă de către Felix Popescu (Felix Noa), Alin Onoiu (SMAX) și Florin Circiu, la Moleql Records.

Regizat de către George Toma, videoclipul ilustrează mai multe cupluri care se află în etape diferite ale vieții, dar care, îndrăgostite fiind, se lasă în brațele iubirii și se bucură de dragoste.

“Majoritatea pieselor din ultima vreme mi s-au părut triste, iar eu sper că acest single să ne reamintească că dragostea adevărată este de fapt frumoasă și se construiește din momente liniștite în care armonia dintre parteneri este esențială, asemenea unui vals. Venim pe lume să iubim și îmi doresc să nu pierdem asta”, spune Adriana Rusu despre noul ei single.

O fi găsit artista marea dragoste și împărtășește propria poveste?

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Etichete: muzica , adriana rusu