alexandra-stan-in-costum-de-baie-daca-mi-expun-formele-nu-inseamna-ca-670039

Alexandra Stan scrie istorie cu mega-hitul "Mr. Saxobeat"

Alexandra Stan este singura artistă din România cu o melodie care depășește pragul de 200.000.000 de ascultări pe Spotify.

Mega-hitul "Mr. Saxobeat" poate fi inclus, cu uşurinţă, în viitoarele cărţi de muzică din ţară, ca fiind prima piesă, lansată de un artist român, care reuşeşte această performanţă.

"Parcă nici nu realizez că au trecut 10 ani şi 200.000.000 de ascultări pe Spotify. E uimitor faptul că oamenii încă îmi ascultă piesa şi mă simt de parcă ar fi stat timpul în loc.Sper să reuşesc şi de acum încolo să îmi păstrez acelaşi entuziasm, aceeaşi energie care să rămână forever în inimile oamenilor. Mulţumesc!", a declarat Alexandra Stan.

Piesa Mr. Saxobeat va împlini, pe 22 noiembrie 2020, 10 ani de când a fost lansată pe celebra platformă și, pe lângă numeroasele reușite obținute până în prezent, mai adăugăm și cifrele impresionante adunate de către melodie pe Spotify.

Deşi este lansată în urma cu zece ani, melodia “Mr. Saxobeat” continuă să fie căutată pe platformele de streaming şi difuzată la radiourile din intreaga lume; doar în ultima lună fiind ascultată de 4 milioane de ori, iar în ultimele 24 ore de peste 130.000 ori (aproape jumătate din populaţia oraşului Constanţa, oraşul natal al Alexandrei).

În plus, de-a lungul timpului, "Mr. Saxobeat" a fost  adaugată în aproape şase milioane de playlisturi, pe Spotify, la nivel internaţional.

Celelalte versiuni ale piesei au adunat împreună peste 10 milioane ascultări pe Spotify. Totodată, "Mr. Saxobeat" stabileşte recorduri şi pe YouTube, unde în aceeaşi perioadă de timp, are peste 600 milioane de vizualizări, un număr total pentru toate încărcările oficiale de pe diversele canale de YouTube.

Piesa este inclusă pe albumul "Saxobeats", lansat în 2011, de pe care  Alexandra Stan a mai lansat hituri precum "1.000.000", "Get Back (ASAP), sau single-ul de debut - Lollipop (Param Pam Pam).


Congrats, Alexandra! <3