Liza si Fere la PROFM

Din toamna, Liza Sabau si Gabriel Feresteanu se aud la PROFM : „E timpul pentru noi provocari”

Liza Sabau si Gabriel Feresteanu se pregatesc sa surpinda ascultatorii cu un format diferit, la PROFM, incepand cu luna septembrie. In aceeasi formula in care si-au obisnuit gasca de prieteni on-air si pe acelasi tronson pe care l-au cucerit in ultimii doi ani de colaborare, 19:00 - 22:00, Liza si Fere s-au pregatit cu o multime de surprize, muzica si energie buuuna!

Liza si Fere vin la PROFM cu planuri mari. Cu toate ca au emotii pentru prima editie din septembrie, si-au propus sa depaseasca unele dintre performantele obtinute pana acum. Printre care: pozitia de lider pe segmentul comercial in capitala, sutele de mii de vizualizari la interviurile realizate de ei si gasirea unor noi hit-uri care sa domine topurile muzicale. Mai mult de atat, vor sa-si pastreze relatia simpla si autentica dintre ei si ascultatori.

„Ador capitolul care urmeaza sa se scrie in viata mea si anume: Liza si Fere, la PROFM. Recunosc cladirea, am stat pe aici vreo 8 ani, dar cu doua etaje mai jos. Acolo e UTV. M-am simtit iubita din prima zi in care am pasit aici, iar vorba care spune ca acolo unde esti iubit, cresti cel mai mult este adevarata. Stati numai sa auziti ce dementa facem! PROFM e locul in care nebunia dintre doi cei mai buni prieteni care cred in curajul de a fi cine esti tu cu adevarat, chiar daca esti diferit, va merge mai departe. Fie ca esti artist sau om obisnuit. Dau cu love!”, a adaugat Liza.

„Va dati seama ca sunt foarte bucuros sa fiu, de astazi, parte din echipa PROFM. Nu vreau sa spun clisee, insa este foarte important sa gasesti oameni determinati sa faca lucruri frumoase si cu care sa click-uiesti si asta am descoperit noi la PROM. Am emotii pentru prima editie ON AIR, din septembrie. Am pregatit un program de seara in care ascultatorul are rolul principal. Practic, abia asteptam sa auziti atat ascultatorii, cat si pe noi, Liza x FERE, la PROFM!”, spune Fere.

„Venirea Lizei si a lui Fere in echipa PROFM inseamna inca o data reconfirmarea spiritului OPEN RADIO al PROFM. Au acceptat provocarea De ce nu?! si s-au alaturat echipei noastre cu mult entuziasm. Sunt sigur ca fanii PROFM vor aprecia empatia si capacitatea lor de a interactiona atat de frumos cu ascultatorii. Ma bucur ca putem sa le oferim celor care ne urmaresc seara, pe tronsonul 19:00-22:00, o emisiune care sa ii tina cu radiourile pe frecventa PROFM!”, a explicat Marius Dobre, Managerul PROFM.

Liza si Fere au trecut prin mai multe schimbari in ultima perioada. Au debutat cu premiul pentru ascensiunea anului in media, obtinut la Isucces - Celebrity Awards, dupa care au incheiat matinalul de pe TVR1.

PROFM e OPEN RADIO si ofera ascultatorilor cele mai noi tendinte in lumea muzicala, fapt confirmat si de desemnarea radioului „trendsetter de hit-uri”, conform topului realizat de catre Mediaforest, care monitorizeaza difuzarile de piese on-air care ajung hituri.