harry-styles-attends-the-2019-met-gala-celebrating-camp-news-photo-1636989415
Give Me 5

5 lucruri mai putin cunoscute despre Harry Styles!

Articol scris de UTV Data publicării:

Harry Edward Styles s-a nascut pe 1.2.1994, in Redditch, Worcestershire. Este fiul Annei Twist si al lui Desmond "Des" Styles. A locuit de mic cu parintii lui si cu sora lui mai mare, Gemma Styles in HolmesChapel, Cheshire. Parintii lui Styles au divortat cand acesta avea sapte ani, mama lui recasatorindu-se cu Robin Twist, care a decedat în 2017. Harry are un frate vitreg mai mare, Mike, si o sora vitrega pe nume Amy, ambii copii ai lui Twist.

Iata cele 5 lucruri mai putin cunoscute despre Harry!

1.La 14 ani, Harry s-a angajat la brutaria W MANDEVILLE din Holmes Chapel. Seful sau de pe atunci, Simon Wakefield, a declarat intr-un interviu din 2013 ca "Harry a fost unul dintre cei mai politicosi membrii ai staff-ului pe care brutaria i-a avut vreodata". Cativa ani mai tarziu, Styles s-a reintors la  brutarie pentru a filma parti din filmul trupei OneDirection, "This is us".

2.În adolescență, Styles a fost solistul trupei pop-punk „White Eskimo" , formată în timpul liceului, trupă ce a câștigat competiția „Battle of the Bands”.

3. Shania Twain este diva country care i-a influentat gusturile in materie de fashion si muzica. "Cred ca este uimitoare", a spus artistul.

4.Este fanul comediilor romantice. Adora filmul The Notebook.

5.In 2017, si-a facut debutul in industria cinematografica in filmul DunKirk regizat de Christopher Nolan, in solul unui tanar soldat. In prezent l-a inlocuit pe Shia LaBeouf in rolul lui Jack din filmul Oliviei Wilde- "Don't Worry Darling". Thriller-ul psihologic va avea lansarea pe 23 septembrie 2022, iar noi abia asteptam sa-l vedem pe Harry in rolul principal! Great job, Styles!

6.E posibil ca pasiunea pentru moda sa se fi dezvoltat dupa ce a intrepretat primul sau personaj intr-unspectacol din perioada liceului. A avut rolul unui soricel pe nume Barney si s-a bucurat extrem de tarecostumandu-se. "Eram super tanar si am purtat colanti. Imi amintesc ca era o nebunie pentru mine sa port o pereche de ciorapi. Poate ca de acolo a plecat totul", a spus Harry.

7. Harry Si Ed Sheeran au matching tatoos. Cei doi se cunosc de multa vreme, Ed Sheeran fiind unul dintre oamenii care au participat activ la scrierea pieselor formatiei One Direction. Intr-o seara, cand cei doi s-au imbatat, au realizat ca amandoi sunt fani Pingu, inca de mici, asa ca au decis sa se tatueze. Unul si-a scris numele, altul si-a tatuat imaginea pinguinului. Se pare ca Sheeran a stat si el in spatele aparatului de tatuat si a contribuit la realizarea desenului lui Harry. Funny guys!

8. Intr-un interviu din 2017, cantaretul a spus ca are 4 sfarcuri, 2 din ele fiind extra.

9. Cititul a devenit unul dintre hobby-urile lui. Artistul a declarat ca si-a petrecut ziua de nastere de 25 de ani intr-o cafenea japoneza, citind."Cititul nu prea era inclus in program, dar m-am date-ut cu o fata care mi-a oferit niste carti, a trebuit sa le citesc, ca sa nu creada ca sunt prostut"- a spus Harry. De asemenea, cartea "Padurea Norvegiana" a lui Haruki Murakami a fost prima carte pe care artistul nu a putut lasa-o din mana, iar de aici a inceput totul.

Wow, Harry, u left us spechless!

Te-ar putea interesa si:

Partenerii Nostri