Stiri

95.000 de dolari pentru un singur bilet la concert!

Articol scris de UTV Data publicării:

Yep, ai citit bine 95 de mii de dolaaari costa un singur bilet la concertul lui Taylor Swift. Daaamn, cat un apartament… si o masina… si niste haine de iarna :)))). Lasand gluma la o parte, stirea este pe bune! Se pare ca site-ul Ticketmaster a avut zilele astea un resale de bilete pentru turneul lui Taylor iar preturile sunt exorbitante. Las mai jos o poza cu un printscreen.

Desigur ca fanii artistei au luat-o razna iar unii dintre ei s-au razbunat chiar si pe artista cu mesaje rautacioase precum:

“95k pe un singur bilet la concert? Sper ca ma pune in testament pentru asta”

“O iubesc pe Taylor dar este scandalos acest pret”

“Nu stiu cine trebuie sa auda asta dar va rog sa nu cumparati aceste bilete, ei nu ii pasa de tine”

Te intrebi ce reactie are cantareata? Ei bine, si ea este la fel de furioasa pe tot ce se intampla si ii trage la raspundere pe cei vinovati de incident, Taylor a transmis urmatorul mesaj:

“Sunt o multime de motive din cauza carora oamenii nu prind bilete la concertele mele si voi incerca sa gasesc o solutie. Nu incerc sa caut scuze nimanui! Este minunat ca 2.4 milioane de fani si-au luat deja bilete si imi pare tare rau ca acestia trec printr-un calvar pentru a pune mana pe ele. Iar pentru cei care inca nu au prins bilete, incerc impreuna cu echipa mea sa gasim o solutie si sa reusim sa cantam piesele impreuna.”

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: concert , taylor swift

Partenerii Nostri